Haberler

Mersin İdmanyurdu, Fenerbahçe'ye "İlki" Yaşatmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, rakibini yenerek kendi evinde bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Mersin İdmanyurdu, rakibini yenerek kendi evinde bir ilki gerçekleştirmek istiyor.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğunu, ancak Mersin İdmanyurdu'nun da güçlü bir kadroya sahip olduğunu, hazırlık çalışmalarının galibiyet parolasıyla sürdüğünü vurguladı.

Mersin İdmanyurdu'nun bugüne kadar Fenerbahçe'yi sahasında hiç mağlup edemediğini dile getiren Kahramanlı, "Rakibimizi bu hafta yenip, bir ilki yaşamak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun artık kolay yenilmeyen bir takım haline geldiğini anlatan Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Sezonun ilk yarısında da aslında kötü bir ekip değildik. Ama şanssızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı. Bu yüzden başarı ipini göğüsleyemedik. Kan değişiminin takıma katkı olacağını düşünerek, hocamız Nurullah Sağlam ile yollarımızı ayırdık. Ardından takımı Giray hocaya emanet ettik. Transfer döneminde ise takımda önemli revizyona gittik. Belki de ligin en fazla değişikliğe giden takımı haline geldik. Sezonun ikinci yarısında 3 maçta hanemize 5 puan yazdırdık. Buna rağmen sıkıntılı yerden kurtulamadık. Ama puan cetveli incelendiğinde, 1-2 maç aldığımızda yukarılara tırmanacağımızı görüyoruz."

Fenerbahçe maçında galip gelmek istediklerini bildiren Kahramanlı, "Artık kolay yenilmeyen bir takım haline geldik. Fenerbahçe'yi yenebilecek gücümüz var. Ekip olarak buna konsantre olduk. Bunu başardığımızda, Fenerbahçe Mersin'de ilk kez yenilmiş, Mersin ise ilk kez sarı kanaryayı yenmiş olacak. Biz hafta sonu Mersin'de bir ilk yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcular bu bilinçle ve hırsla çalışmalarını sürdürüyor" diye konuştu.

Muhabir: Kerem Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Fenerbahçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title