Haberler

Mersin İdmanyurdu Çıkış Arıyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, takımdaki şanssızlığı kırıp, 3 maçta en az 7 puan almak istediklerini bildirdi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, takımdaki şanssızlığı kırıp, 3 maçta en az 7 puan almak istediklerini bildirdi.

Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç nedeniyle boş geçen haftaları en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini söyledi.

Bu süreçte hem teknik heyetin ve futbolcuların, hem de yönetimin yaşanan puan kayıplarını giderebilmek için nelerin yapılabileceğini araştırdığını ifade eden Kahramanlı, "Bu boş geçen günlerde geçtiğimiz 7 haftanın değerlendirmesini enine boyuna yapma fırsatı bulduk. Çünkü geçtiğimiz 7 haftayı iyi değerlendirdiğimizi söyleyemem. Çünkü hem galibiyet yüzü göremedik, hem de sadece 4 beraberlik yaşayabildik" dedi.

Yaptıkları maçlardan 4 puan alabildiklerini ve puan cetvelinde Sanica Boru Elazığspor'un ardından son sırada bulunduklarını hatırlatan Kahramanlı, şöyle konuştu:

"Takımdaki şanssızlığı kırıp, önümüzdeki 3 maçta en az 7 puan almak istiyoruz. Bu kapsamda önümüzde Kasımpaşa maçı var. Galibiyet serisini buradan başlatmak istiyoruz. Önümüzdeki 3 maç kolay olmayacak. Ama Mersin İdmanyurdu zoru başaran bir takım. Takımda ciddi bir sorunumuz yok. Her Anadolu takımında olabilecek bazı sorunlar yaşıyoruz. Ama Kasımpaşa maçıyla taraftarımızı sevindirip, takımın moralini yerine getirmek istiyoruz."

Kahramanlı, Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın takımdan ayrılacağı ve kulübün yeni teknik direktör arayışına girdiği yönündeki iddialara da değinerek, şunları kaydetti:

"Yönetimin arkasında durduğu hocamız, görevinin başında. Teknik direktör arayışımız söz konusu değil. Nurullah hoca, Türkiye'de kariyeri olan önemli hocalardan birisi. Biz de böylesine bir değeri kaybetmek istemeyiz. Zaten böyle sıkıntılı günlerde de Mersin'e ve takıma önemli katkılar sağlamış bir kişiyi, bırakmak gibi bir durum söz konusu olamaz."

Muhabir: Kerem Kocalar

Yayıncı: Tevfik Işık - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Kasımpaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title