Haberler

Mersin İdmanyurdu - Çaykur Rizespor Maçının Ardından

Dha SPOR-Mersin İdmanyurdu - Çaykur Rizespor maçının ardından Bülent Korkmaz Önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldık.

Dha SPOR- Mersin İdmanyurdu - Çaykur Rizespor maçının ardından

Bülent Korkmaz Önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldık. İyi bir oyun oynadık ve iyi bir galibiyet aldık

Hikmet Karaman Bugüne kadarki en vasat oyunumuzu oynadık

SPOR Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, sahasında oynadığı maçta Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup ederken, teknik direktörü Bülent Korkmaz, Sıkıntılarla dolu bir hafta geçirdik. Oyuncularıma şunu dedim. Saha dışında zaten bazı şeyleri kazanamıyoruz. En azından saha içinde kazanalım. Oyuncularım gerekeni yaptı. Hepsini kutluyorum. Önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldık. İyi bir oyun oynadık ve iyi bir galibiyet aldık. Uzun süren haftayı gol yemeden bitirdik. Hak ettiğimiz bir 3 puandı, hakettiğimiz bir galibiyetti. Ben her halde başka şehirde yaşıyorum, başka şehirde konuşuyorum. Başka şehrin takımı gibi geliyor bana. Tuhaf geldi. Sağ olsunlar belli bir taraftar grubu var, geliyorlar, destekliyorlar. Başka bir şehrin takımını temsil ediyor gibi hissettim. Güzel bir sahamız, stadımız, her halde 1 milyona yakın da nüfus var. Bunun yüzde 1'ini hesaplasanız 10 bin eder, maalesef o da yok. Biz bize devam ediyoruz, işin gerçeği. İnsanlar inzsanlığını kaybetmemeli hiçbir zaman. Oyuncularıma, hiçbir zaman maçın sonucuna göre davranmayacağımı söyledim. Ben açıkçası üzüldüm ve nasıl olacak bilmiyorum. Biz teknik direktörler, basın toplantılarında konuşuruz, kapı kapı dolaşamam. Bu takım, Mersin'in takımı. Süper Lig demek, Avrupa'da marka demek. Süper Lig ile beraber Mersin şehri de marka oluyor. Bu kadar güzel, bu kadar keyifli, sosyal bir şehir ama bunu hak ettiğini düşünmüyorum. Biz uyarılarımızı yapıyoruz, elbette bizler gidiciyiz, sizler burada kalıcısınız. Açıkçası ilk defa böyle birşey görüyorum. Eskişehir'in buz gibi havasında tamamen doluydu stat. Bunu Karabük'te de yaşadım. Hem insanlar ayağa kalktı hemde iş adamları yardım etti. Bu iş böyle olur. Başka türlü olmaz. Bu haftadan itibaren bakıp göreceğiz. Zor bir süreç ve devam ediyor. Oyuncular davasında haklı ama birşeylerin değişmesi lazım. Değişmezse biz bize devam ederiz. Bizim de bir gücümüz sabrımız var. Khalili'nin sakatlığı ciddi olabilir. İnşallah fazla uzun sürmez dedi.

BUGÜNE KADARKİ EN VASAT OYUNUMUZU OYNADIK

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise, Faulümüzü görmüyorsun, penaltıyı görüyorsun, maçın devamında bizim penaltımızı görmüyorsun. Servet'in yaptığı hareket net penaltı. Sen onu nasıl görmüyorsun. Faülü görmüyorsun penaltıyı görüyorsun. Yediğimiz 2'nci ve 3'üncü goller tamamen bizim hatalarımız. Biz de hatalarımızdan ders çıkaracağız. Zaten oyuncuların ilk devre hakeme olan inancı soru işareti. Sürekli tartışma içerisinde geçti verilen kararlar. Hocamı ben tanıyorum. Alsın şu kaseti seyretsin, biz de seyredeceğiz. Hatayı nerde yaptık tartışacağız. Deneyimli hakemler gelişsin arkadaş, aynı yerde saymasın. Yeni, genç hakemler çıkıyor, çıksın yönetsinler, onlar hata yapsın. Ama deneyimli hakemler, geçmişteki arkadaşlarımız gelişsinler, hep aynı hatalar olur mu ya Ben burada bunu söylerken Mersin İdmanyurdu'nun haklı galibiyetine gölge düşürmüyorum onu da söyleyeyim. Çok iyi ve disiplinli oynadılar, hak ettikleri bir galibiyet elde ettiler. Hadi sen görmedin, yan hakem ne iş yapıyor. Oradaki penaltıyı da göreceksin, maç 1-0. Maçın kritik bölgelerinde hakemin vereceği kararlar önemli. Sonç olarak iyi oynamadık. Bugüne kadarki en vasat oyunumuzu oynadık. Mersin ekibine başarılar dilerim diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Bülent Korkmaz Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title