Haberler

Mersin İdmanyurdu: 0 - Trabzonspor: 0

Süper Toto Süper Lig'in 11'inci haftasının açılış mücadelesinde Mersin İdmanyurdu ile Trabzonspor'u karşı karşıya getiren maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.14.dakikada Erhan'ın sağ kanattan yaptığı ortada, Nobre'nin indirdiği topu ceza alanı içerisinde kontrol eden Moritz sert vurdu.

Süper Toto Süper Lig'in 11'inci haftasının açılış mücadelesinde Mersin İdmanyurdu ile Trabzonspor'u karşı karşıya getiren maçın ilk yarısı golsüz tamamlandı.

14. dakikada Erhan'ın sağ kanattan yaptığı ortada, Nobre'nin indirdiği topu ceza alanı içerisinde kontrol eden Moritz sert vurdu. Kaleci Tolga iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

18. dakikada topla birlikte ceza alanına giren Moritz, Giray'ı geçtikten sonra topa çok sert vurdu. Kaleci Tolga'dan dönen meşin yuvarlağı Giray, kornere gönderdi.

36. dakikada Burak'ın kullandığı serbest vuruşta top, baraja çarptıktan sonra taca çıktı.

44. dakikada Alanzinho'nun ara pasında topla buluşan Burak'ın ceza alanına girer girmez sert vurduğu top, üstten auta gitti.

Bu arada, maçın 30. dakikasından itibaren başlayan sağanak nedeniyle ıslanan zeminde her iki takım oyuncuları da çok sayıda top kaybı yaşadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı.

Stat: Tevfik Sırrı Gür

Hakemler: Hüseyin Göçek, Erdinç Sezertam, Orkun Aktaş

Mersin İdmanyurdu: İbrahim Shiç, Boum, Çağdaş, Erman, Zurita, Moritz, Nobre, Beni Yahia, Erhan, Hakan, İbrahim Kaş

Trabzonspor: Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Colman, Serkan, Halil Altıntop, Alanzinho, Burak

Sarı kart: Dk. 36 Beni Yahia - MERSİN

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title