Haberler

Mersin İdman Yurdu Orduspor'a Bileniyor

Yeni sezon hazırlıklarını Mersin'de sürdüren Spor Toto Süper Lig temsilcisi Mersin İdman Yurdu, hafta sonu evinde oynayacağı Orduspor maçının son hazırlıklarını yapıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Mersin'de sürdüren Spor Toto Süper Lig temsilcisi Mersin İdman Yurdu, hafta sonu evinde oynayacağı Orduspor maçının son hazırlıklarını yapıyor.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'nda yaptıkları akşam idmanıyla hazırlıklarını sürdüren Güney ekibi Mersin İdman Yurdu, taraftara ve basına açık olan idmanda yeni sezon için umut verdiler. İdman öncesi Mersin İdman Yurdu'nun 87. kuruluş yıldönümü pastası Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Onursal Başkan Hacı Bayram Birinci ve Teknik Direktör Nurullah Sağlam tarafından kesildi. Pastanın kesildiği sırada atılan havai fişek ile taraftarın yaktığı meşale ise renkli görüntülerin oluşmasına sebep oldu. İdman öncesi taraftarların yoğun ilgisi ile karşılaşan oyuncular, hatıra fotoğrafları çektirdi. Pasta kesimin ardından Nurullah Sağlam nezaretinde yaklaşık 1 saat 20 dakika idman yapan takım, soğuma egzersiziyle idmanı tamamladı. Mersin İdman Yurdu'nun Galatasaray'dan transfer ettiği Juan Emmanuel Culio'da ilk idmanına katılarak, takımla birlikte çalıştı.

"TAKIMLARIN HEPSİ TAM ANLAMIYLA LİGE HAZIR DEĞİL"

İdmanın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Nurullah Sağlam, her zaman ilklerin zor olduğunu ifade ederek, "Ama maç oynayacağımız gün bayramın birinci günü ve bugünde bizim için çok anlamlı bir gün. Kulübümüzün kuruluşunun 87. yıldönümü. Bu vesileyle taraftarımıza özellikle iyi futbolla birlikte bir 3 puan hediye etmek istiyoruz. Şu anda tabii takımların hepsi tam anlamıyla lige hazır değil. Özellikle de biz de yenilenen bir ekibiz. Bizimde bu anlamda belli sıkıntılarımız var. Bazı oyuncularımızın aramıza geç katılması bu sıkıntılarımızdan bir tanesi ama her takım hemen hemen aynı sıkıntıdan muzdarip. Biz en iyi şekilde seyircimizin karşısında olmaya çalışacağız" dedi.

"DAVRAZ KAMPI BİZİM İÇİN DAHA ANLAMLI OLDU"

Sezon hazırlıkları çerçevesinde yaptıkları 2 kamp dönemini de değerlendirilen Sağlam, "İkinci kamp dönemi sadece bizim adımıza değil herhalde bütün takımlar adına sıkıntılı bir süreç oldu. Çünkü oraya gidip Medical Park Antalyaspor ile Kardemir D.Ç. Karabüksporla oynadık. Antalyaspor ile Karabüksporla oynayacaksak niye oralara gittik. Memleketimizde gerçekten iklim olarak, saha olarak güzel yerler var. Oynadığımız şartlarda, sahalarda bizimkilerden çok iyi değil. Yani farklı bir mantıkla, farklı bir beklentiyle yurt dışına gittik ama buradaki Davraz kampı belki de orada ki kamptan daha anlamlı oldu bizim için" diye konuştu.

Galatasaray'dan transfer edilen Juan Emmanuel Culio hakkında ki düşüncelerini de aktaran Sağlam, "Özellikle kendi oyun sistemimde gerçekten bir playmakerın olması çok önemli. Özellikle tabi bu zamana kadar 10 numarayı biri için sakladıysak, o da Culio içindi. Çünkü sezon başında beri görüşüyorduk. Özellikle burada Sayın Fatih Terim hocamıza çok teşekkür ediyorum. Kendisine sezon başında görüştüğümüz Culio ile ayrılma fikirleri olursa bize iletecekleri söylediler ve teknik açıdan ayrılma süreci başlayınca bizi aradılar" şeklinde konuştu.

(KRY-

17.08.2012 10: 06: 30

TSI

NNNN - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Orduspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title