Haberler

Mersin İdman Yurdu'nda Galibiyet Sevinci

Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasında Mersin İdman Yurdu kendi evinde konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Mersin İdman Yurdu kendi evinde konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Bu skorla kırmızı-lacivertli ekip ilk galibiyeti aldı.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, kendi ve ekibinin hayatları boyunca kazanmayı en çok ihtiyacı oldukları maçın bu maç olduğunu ifade ederek, "Dolayısıyla böyle bir maçı çok fazla arzu ederek, inançlı ve kararlı oynayarak kazandığımızı düşünüyorum. Özellikle oyunun büyük bir bölümünde defansif açıdan hemen hemen her şeyi gereği gibi yaptık. Geride kalan belki de 8 haftada galip gelmedik ama bu güne kadar oynadığımız en ciddi ekiplerden bir tanesi ile oynadık. Belki çok kolay kazanabileceğimiz maçları kazanamadık. Zor gözüken bir maçı kazandık. Bu bizim açımızdan sevindirici. Özellikle bundan sonraki haftalar içinde bizim adımıza gerçekten öz güven tazeleyen bir müsabaka olarak geride kalacak. Ben öncelikle bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle geride kalan 8 haftalık periyotta güvenini benden ve ekibimden esirgemeyen Mersinli taraftarlara, maçı hem bir bayram hediyesi hem de şahsımdan payımı onlara hediye etmek istiyorum. Ben tüm İslam aleminin hem de futbol ailesinin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Mersin İdman Yurdu'nun kalecisi İbrahim Sehiç ise son haftalarda yükselen bir grafikleri olduğunu ama bunu sonuca yansıtamadıklarını belirterek, "Çok şanslı olduğumuzu, iyi bir sonuç alacağımızı önceki röportajımda söylemiştim. Söylediklerim bu maça denk geldi. Bu maçta herkes neredeyse sıfır hatayla oynadı. İyi bir takım olduğumuzu, bu maçı ne kadar kazanmamız gerektiğini herkese gösterdik. Kendi açımızdan iyi oldu" dedi.

Mersin İdman Yurdu futbolcusu Murat Ceylan da tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Bizim açımızdan çok önemli bir maçtı. Kasımpaşa maçından sonra bu maçı kazanmamız lazımdı. Kasımpaşa maçında da önemli bir 3 puan kaybettik. Biz İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ne kadar güçlü olduğunu biliyorduk. Ona göre hazırlandık ve sonuçta 3 puanı aldık. 8 haftadır galip gelemiyorduk. Bu hafta galip geldik. Çok mutluyuz. İnşallah bu serinin devam etmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Mersin İdman Yurdu'nu tebrik ederek, "Hak ederek maçı kazandılar. İyi çalışmıştık oyunu kontrol etmek açısından. İlk golü yemememiz gerekiyordu. Bu tür pozisyonlara karşı çalışmıştık, hazırlanmıştık. Fakat maalesef rakip takım golü bulmayı başardı. İlk yarıdan sonraki gösterdiğimiz tepki çok kaliteli değildi, güzel tepki veremedik. İkinci yarı zaten Nobre'nin attığı golle başladık. Bizim tam risk almaya başladığımız, ileri çıkmaya başladığımız anlardı bu dakikalar. Yaptığımız değişikliklerle rakip kaleye daha fazla gitmeye başladık. Fakat bizim ileri çıkışımız beyinle değil kalple çıkışlardı. Hakemleri tebrik ediyorum. Hakemler iyi bir iş çıkardılar. Hakemlerin iyi bir geleceği var" şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Zeki Korkmaz, bugün saha galibiyet parolası ile çıktıklarını vurgulayarak, "Ama isteğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Kötü futbol oynadık. Galibiyeti hak etmedik. Mersin'i tebrik ediyorum. Önümüzde bir Galatasaray maçı var. Artık tamamen o maça konsantre olmuş durumdayız. İnşallah o maçta alacağımız galibiyetle bu maçı unuttururuz" ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Tevfik Köse ise maça çok iyi hazırladıklarını ifade ederek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Yalnız çok talihsiz goller yedik. İkinci yarının başında o golü yemek bizi gerçekten zor duruma soktu. Yinede arkadaşlarımı, ağabeylerimi tebrik ediyorum. Yürekleri ile oynadılar. Artık önümüzdeki maça bakacağız. İyi hazırlanıp Galatasaray maçında bu maçı telafi edip inşallah 3 puanı alırız" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Mersin İdmanyurdu Nurullah Sağlam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title