Haberler

Mersin: Hırsızlık Zanlıları Tutuklandı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde Motosiklet, Bisiklet ve Av Tüfeği Çaldıkları İddiasıyla Mahkemeye Çıkarılan 2 Kişi Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde motosiklet, bisiklet ve av tüfeği çaldıkları iddiasıyla mahkemeye çıkarılan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bir ihbarı değerlendirerek yaptıkları çalışmalar neticesinde, Barbaros Mahallesi'ndeki 2 ayrı ikamete baskın düzenledi. Evde yapılan aramalarda 4 adet motosiklet, 13 adet bisiklet, 3 adet av tüfeği, 42 adet motosiklet ve bisiklet parçaları ele geçirildi. Olayla ilgili olarak T.K, Y.K. ve H.D. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan Y.K. ve H.D. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title