Haberler

Mersin Esnafı, Büyük Mağazalara Karşı Eylem Hazırlığında

Mersin'de Esnaf, Son Yıllarda Kentte Açılan Büyük Alışveriş Merkezlerinin Kendilerini Ciddi Ölçüde Etkilediğini İleri Sürerek, Eylem Hazırlığına Girdi.

Mersin'de esnaf, son yıllarda kentte açılan büyük alışveriş merkezlerinin kendilerini ciddi ölçüde etkilediğini ileri sürerek, eylem hazırlığına girdi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Talat Dinçer ile görüşmelere başlayan iş hanı temsilcileri, "Esnafına sahip çık" kampanyası düzenlemeyi planladıklarını belirttiler. Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Dinçer, alışveriş merkezleri konusunda hükümetin kendilerine bazı sözler verdiğini belirterek, yapılan çalışmaların olumlu sonuç vermemesi halinde her türlü eylemi değerlendireceklerini kaydetti. Kentte son açılan büyük alışveriş merkeziyle birlikte esnafın siftahsız

günlerinin başladığına işaret eden Dinçer, "Son 5 yılda Mersin'de 20 bin esnaf kepenk indirdi. Bu 60-70 bin kişinin işsizler ordusuna katıldığı anlamını taşır. Bu kişilerin yarınlarda ne yapacağının kim garantisini veriyor?" diye konuştu.

(ÖT-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title