Haberler

Mersin: Erdemli Kaymakamı Demirhan'dan Eğitime Destek Çağrısı

- Mersin'in Erdemli İlçesi Kaymakamı İsmail Demirhan, eğitimin çok hassas bir konu olduğunu belirterek, "Maddi durumu iyi olan herkesi eğitime destek vermeye çağırıyoruz" dedi.

Alata İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanlığı ve okul idarecileri tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma yemeğinde konuşan Demirhan, "Eğitim olmadan gelişme ve yükselme olmaz. Eğitimle ilgili olan her şeyin yanında olmalıyız. Eğitim olmadan gençliğimizi ve İnsanlarımızı geliştiremeyiz. Bu konuda eğitimcilerimizin özverili olmasını istiyoruz. Kaymakamlık olarak yapmış olduğumuz hizmetlerin büyük bir bölümü eğitime olmuştur. Eğitim çok önemli bir olgudur" diye konuştu.

Alata İlköğretim Okulu'nun eski binası yerine 12 derslikli 380 bin YTL'ye mal olan yeni bina yaptırıldığını ve standartların üzerinde bir okul olduğunu belirten Demirhan, "İnşallah diğer okullarımızın da hem fiziki bakımdan hem de eğitim kalitesi yönünden çok güzel olması için çalışmaktayız. Bu anlamda imkanı olan herkesi eğitime katkı sunmaya çağırıyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, 12 derslikli ek binanın yapılmasına katkı sunan Erdemli Kaymakamı İsmail Demirhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Doğru, müteahhit Mehmet Türer ve hayırsever işadamı Hacı Ömer Öztürk ile okuldan emekli olan öğretmen Arif Aslan'a teşekkür plaketi verildi.

(Oİ-MT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title