Haberler

Mersin Emre Aydın, Yayla Şenliğinde Coşturdu Hd

Mersin Emre Aydın, yayla şenliğinde coşturdu HDEmre Aydın, yayla şenliğinde coşturduMersin'de Toroslar Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği yayla şenliklerinde sahne alan Emre Aydın, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Mersin Emre Aydın, yayla şenliğinde coşturdu HD Emre Aydın, yayla şenliğinde coşturdu

Mersin'de Toroslar Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlediği yayla şenliklerinde sahne alan Emre Aydın, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ayvagediği Mahallesi'nde bulunan futbol sahasındaki konsere Belediye Başkanı Hamit Tuna, eşi Aydan Tuna ile birlikte yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Başkanı Hamit Tuna, ağustos ayının Türk milleti adına zaferler ayı olduğunu belirterek, Yayla şenliklerimiz ile amacımız; hem tarihimizi ve kültürümüzü dillendirmek, hem atalarımızın kazanmış olduğu şanlı zaferleri genç neslin belleklerine kazımak hem de millet olarak aidiyet duygusunu daha da arttırmaktır dedi.

Konuşmaların ardından şarkıcı Emre Aydın havai fişek gösterileri arasında sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Ayvagediği'nde unutulmaz bir gece yaşatan Emre Aydın'a Başkan Tuna çiçek ve üzerinde Toroslar Belediyesi'nin logosu bulunan çini işlemeli kahve fincanı armağan etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Aydın Toroslar Mersin Aydın Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title