Haberler

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde Terfi Heyecanı

İçişleri Bakanlığı'nın Onayı ile Mersin Emniyet Müdürlüğü Bünyesinde Görev Yapan 14 Müdür ve 47 Komiser Olmak Üzere Toplam 61 Rütbeli Personel Terfi Etti.

İçişleri Bakanlığı'nın onayı ile Mersin Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 14 müdür ve 47 komiser olmak üzere toplam 61 rütbeli personel terfi etti.

Mersin Polisevi'nde düzenlenen törenle terfi eden personele rütbeleri takdim edildi. Törene; Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer başta olmak üzere, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, terfi alacak personel ve aileleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Emniyet Müdür Vekili Süleyman Ekizer, hiyerarşik yapıya sahip ve üniformalı teşkilatlarda rütbelerin önem arz ettiğini belirterek, "Bir rütbeden üst rütbeye terfi etmek hem sevince neden oluyor hem de bununla beraber sorumlulukları da artmış oluyor. Teşkilatımızda toplam 61 personelimiz terfi etmiştir. Terfi eden arkadaşlarımızı kutluyorum, yeni rütbelerinde çok daha başarılı hizmet vereceklerine inanıyorum" dedi.

Vali Hüseyin Aksoy ise, emniyet hizmetlerinin oldukça önemli olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Halkın huzur ve güvenliği için mesai kavramı tanımadan büyük bir özveri içerisinde görev yapmaktasınız. Bu görev sırasında yapmış olduğunuz çalışmalarla, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasında en önemli unsurlardan başında geliyorsunuz. Bulunduğunuz rütbelerde yapmış olduğunuz başarılı işler nedeniyle bir üst rütbeye terfi ediyorsunuz. Yeni rütbenizde de görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum."

Daha sonra, Vali Hüseyin Aksoy ve törene katılan protokol üyeleri tarafından 2. sınıf emniyet müdürlüğünden 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 1 müdüre, 3. sınıf emniyet müdürlüğünden 2. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 2 müdüre, 4. sınıf emniyet müdürlüğünden 3. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 3 müdüre, emniyet amirliğinden 4. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi eden 8 personele rütbeleri takıldı.

Törende ayrıca, başkomiserlikten emniyet amirliğine terfi eden 13 personele, komiserlikten başkomiserliğe terfi eden 17 personele, komiser yardımcılığından komiserliğe terfi eden 17 personele de rütbeleri takdim edildi.

Terfi alan personel sevinçlerini aileleri ve meslektaşlarıyla paylaşırken, duygulu anlar yaşandı.

Bu arada, Emniyet Müdür Yardımcısı Şerafettin Bural'ın eşi Dilek Bural da rütbe alarak Pasaport Şube Müdürü oldu. Terfi eden Dilek Bural da, mutluluğunu eşi Şerafettin Bural ile paylaştı.

(ÖT-MT-MT-Y)

27.07.2007 17:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title