Haberler

Mersin'deki Silahlı Saldırı

Mersin'in Tarsus ilçesinde geçen yıl ekim ayında biri akaryakıt istasyonu müdürü iki kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıyla ilgili 3 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 30 Ekim 2017'de Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana gelen ve akaryakıt istasyonu müdürü Erkan Özçivi ile yanındaki Gökçen Gökçe'nin öldüğü silahlı saldırıyla ilgili araştırma yapan polis ekipleri, şüphelilerin kimliklerini belirledi.

Gece saatlerinde düzenlenen operasyonla evlerinde gözaltına alınan zanlılar T.A, A.D. ile C.A. sorgulanmak üzere Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yapılan sorgulamada T.A'nın Özçivi'nin bankaya para götürdüğü zamanı arkadaşları A.D. ile C.A'ya ilettiği, şüphelilerin de bunun üzerine motosikletle aracı takip ettiği belirlendi.

Mavi Bulvar'da aracı durduran zanlıların av tüfeğiyle ateş ettiği ancak daha sonra panik yapınca otomobildeki parayı almadan kaçtıkları tespit edildi.

Bu arada, zanlıların ifadelerinde de suçlarını itiraf ettikleri bildirildi.

Öte yandan, zanlıların olayda kullandıkları silah ve başlarına taktıkları kaskı göle attıklarını belirtmeleri üzerine suç aletinin bulunması için arama çalışması başlatıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde 30 Ekim 2017'de bir otomobile düzenlenen silahlı saldırıda bir akaryakıt istasyonunun müdürü olan Erkan Özçivi ile yanındaki Gökçen Gökçe hayatını kaybetmişti. Yapılan incelemede araç içerisinde bulunan paranın alınmadığı belirlenmiş, kaçan zanlıların yakalanması için polis çalışma başlatmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Gökçen Tarsus Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title