Haberler

Mersin'deki Korsan Gösteriler

Mersin'de, Yaklaşan Nevruz Bayramı'nı Bahene Ederek Terör Örgütü Lehinde Korsan Gösterilere Katıldıkları ve Polis Otolarını Taşladıkları Belirlenen 3 Çocuk Gözaltına Alındı.

Mersin'de, yaklaşan Nevruz Bayramı'nı bahene ederek terör örgütü lehinde korsan gösterilere katıldıkları ve polis otolarını taşladıkları belirlenen 3 çocuk gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yaklaşan Nevruz Bayramı'nı bahene ederek Şevket Sümer, Kurdali ve Güneş mahallelerinde ara sokaklarda lastik yakarak, terör örgütü lehine gösteriler yapan örgüt yandaşları, müdahale eden polislere de taşlı saldırılar düzenledi. Olaylarda Çevik Kuvvet ekiplerine ait bir otobüsün camı kırılırken, olaylara karıştıkları tespit edilen 3 çocuk gözaltına alındı.

Bu arada, Mersin'de DTP tarafından 22 Mart Cumartesi yapılmak istenen Nevruz Mitingi'ne izin verilmediği, bunun üzerine DTP'nin mitingi 21 Mart Cuma günü yapmak için Mersin Valiliği'ne yeniden müracaat ettiği öğrenildi.

(HK-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title