Haberler

Mersin'de Yerel Yönetimler

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, Belediye Birim Müdürlerine Yönelik Eğitim Semineri Düzenlendi.

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, belediye birim müdürlerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Güner Baykal Toplantı Salonu'nda düzenlenen eğitim seminerinde, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdare Enstitüsü'nden Prof. Dr. Fevzi Uluğ ve Kamu Yönetimi Uzmanı Nihat Aytürk, belediye birim müdürlerini 2 gün boyunca "Zaman ve yetki yönetimi, kurum kültürü ve kurumsal kimliği tanımlama, kamusal yaşamda sosyal davranış ve protokol kuralları” konularında bilgilendirecek.

Seminerin açış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, yerel yönetim olarak her gün kendilerini yenilediklerini belirterek, “13 yıldır gece gündüz demeden Tarsus halkına bir şeyler kazandırıyoruz. Kendimizi devamlı yenilememize rağmen yeterli görmüyoruz. Her gittiğimiz ve her aldığımız eğitimde bir eksiğimizi tespit ediyoruz. Bu eğitimle belediyenin bakış açısı değişiyor. Yerel yönetim olarak aslında biraz da geç kaldığımızı düşünüyorum. Kendimizi her gün yenilemek, hataları bir yere not edip tekrarlamamak lazım. Eğitim programlarımız her geçen gün artarak devam edecek. Halkla iç içe olan yerel yönetimler olarak halka en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” dedi.

(EY-MT-Y)

27.01.2007 13:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title