Haberler

Mersin'de Yerel Yönetimler

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Köy Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'ndaki toplantıya, CHP'li il genel meclis üyeleri ve CHP İl Başkanı Mustafa Uzun da katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Özcan, Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde 43 köy muhtarlığının bulunduğunu belirterek, bu köy muhtarlıklarının yüzde 70'inin asfalt ve su sorununu çözdüklerini ifade etti.

Mahalle muhtarları ile sürekli diyalog halinde olduklarını vurgulayan Özcan, 5216 sayılı yasanın birçok sorunu beraberinde getirdiğini ve Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesine hiçbir katkı sağlamadığını ileri sürdü. Özellikle son 2 yıldır köy ve beldelere ağırlık verdiklerini ifade eden Özcan, bütün köylerin sorunlarını belli bir program dahilinde çözmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Özcan, Büyükşehir Belediyesi sınırları dışında bulunan köy muhtarlarına da çağrıda bulunarak, "Bizden daha iyi hizmet almak istiyorsanız, kendi heyetinizde karar alarak bize bağlanabilirsiniz" dedi.

(ÖT-MT-Y)

15.05.2007 16:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title