Haberler

Mersin'de Uyuşturucu Semineri

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne Bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Madde Bağımlılığı ve Talep Azaltma Kısım Amiri Başkomiser Serhat Cora, Uyuşturucu ile Mücadelede En Büyük Görevin Ailelere Düştüğünü Söyledi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Madde Bağımlılığı ve Talep Azaltma Kısım Amiri Başkomiser Serhat Cora, uyuşturucu ile mücadelede en büyük görevin ailelere düştüğünü söyledi.

Cora, Mersin Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Yenigün Projesi' kapsamında Sabiha Çiftçi İlköğretim Okulu'ndaki seminerde yaptığı konuşmada, gençleri uyuşturucudan uzak tutmada en büyük görevin ailelerin madde bağımlılığı konusunda bilgilendirilmesinden geçtiğini belirtti. Uyuşturucu ile mücadelede ailelere büyük görev düştüğünü vurgulayan Cora, "Uyuşturucu denildiğinde insanların aklına ilk olarak esrar ve eroin geliyor. Oysa bu yanlış bir tanımdır sigara ve alkolde uyuşturucu madde sınıfına girmektedir" dedi.

Cora, ailelerin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutması için uyuşturucu madde ve alkol bağımlılığı konusunda onlara bilgi vermeleri, yanlarında alkol ve sigara kullanmamaya özen göstermeleri gerektiğini de ifade ederek, bu konuda en büyük sorumluluğun yine ailelere düştüğünü vurguladı. Cora, ailelerin, çocuklarında gördükleri her hangi bir değişiklikte uzman kişilerden destek almalarını tavsiye etti.

(HK-HK-Y) 13.05.2008 17:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title