Haberler

Mersin'de trajik komik olay... Bozuk telefonu çalan hırsız kamerada

Güncelleme:

Mersin'de trajik komik olay... Bozuk telefonu çalan hırsız kamerada Mersin'de telefoncu dükkanına telefonunu yaptırma bahanesiyle girip, masa üstünde bulunan bir cep telefonunu çaldığı iddia edilen bir şahıs, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi Masa üstünde bulunan...

Mersin'de trajik komik olay... Bozuk telefonu çalan hırsız kamerada

Mersin'de telefoncu dükkanına telefonunu yaptırma bahanesiyle girip, masa üstünde bulunan bir cep telefonunu çaldığı iddia edilen bir şahıs, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi

Masa üstünde bulunan 6 telefondan bozuk olanını çalan şüpheliye çağrıda bulunan telefoncu, "o telefon yapılmaz. Geri getir" dedi

MERSİN - Mersin'de telefoncu dükkanına telefonunu yaptırma bahanesiyle girip, masa üstünde bulunan bir cep telefonunu çaldığı iddia edilen bir şahıs, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Masa üstünde bulunan 6 telefondan bozuk olanını çalan şüpheliye çağrıda bulunan telefoncu, "o telefon yapılmaz. Geri getir" dedi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi 18. Cadde üzerinde bulunan bir telefoncuya gelen şüpheli bir kişi, ekranı kırık olan telefonunu yaptırmak istedi. Telefoncudaki çalışanları bir süre oyalayan şahıs, ardından içerdekilerin boşluğundan yararlanarak, masa üstünde bulunan bir telefonu cebine attı. Bir süre daha çalışanlarla konuşan şahıs, ardından kendi telefonunu da alarak bölgeden uzaklaştı. Daha sonra masadaki bir telefonun eksik olduğunu gören telefoncu, güvenlik kameralarından telefon çalındığını fark ederek, durumu polise bildirdi.

Olayla ilgili konuşan dükkan sahibi Sertan Gündem, 20 yıldır telefonculuk yaptığını ancak böyle birşey yaşamadığını söyledi. Dün komik ve talihsiz bir olayla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Gündem, "Dün bayi bir arkadaşımızın 6 cihazından 5'ini onardık, 1'i iade çıkmıştı. Lakin bir şahıs cihazlar tam kayıta girerken iş yerimize geliyor. Kameralarda da görüldüğü gibi el çabukluğuyla cihazı cebine alıp, koyup gidiyor. Şahıs bir tane bozuk telefon getirdi. Ekran değişim için fiyat istedi bizden. Bizim arkadaşlarda teknik servis kısmına cihazı getiriyor. O anki dalgınla, çok kısa bir sürede telefonu çalıyor" dedi.

"O cihaz yapılmaz, geri getir"

Masada 6 telefon bulunduğunu kaydeden Gündem, "5 cihaz sağlam, 1 cihaz ise olmayan, bozuk bir cihaz. Şahıs da komik ama bozuk cihazı çalıyor. Oda istediğini alamadı ama bizde mağdur olduk. Çünkü bayiye iade edilecek bir cihazdı. Bozuk ama mecbur iade etmek zorundayız. Alan arkadaşa söylüyorum. Mümkünse geri getirsin, bıraksın gitsin bir yere. Çünkü o cihaz olmaz, yani yapılmaz. En azından sahiben teslim edelim. Konuyla ilgili de şikayette bulunduk" şeklinde konuştu.

Güvenlik kameraları saniye saniye görüntüledi

Öte yandan şüpheli şahsın cep telefonunu alma anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre dükkana giren şahıs, önce kendi telefonunu vererek, tamir ettirmek istiyor. Bir süre çalışanlarla konuşan şüpheli, bir hamle yapıyor ama bu girişiminde başarısız oluyor. Daha sonra konuşmayı sürdüren şahıs, ardından bir boşlukta masa üstündeki telefonu el çabukluğuyla alarak, cebine koyuyor. Ardından kendi cep telefonunu da alan şüpheli, dükkandan rahat bir şekilde ayrılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bahçelievler Mahallesi Cep Telefonu Yenişehir Mersin Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title