Haberler

Mersin'de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Mersin'de Köprüden Uçan Kamyondaki Sürücü Ağır Yaralandı.

Mersin'de köprüden uçan kamyondaki sürücü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ali Tan (28) yönetimindeki bir alışveriş merkezine ait 33 SA 565 plakalı kamyon, Mezitli istikametinden Mersin şehir merkezine seyir halinde iken, Tulumba üst geçidine geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek köprüden aşağı uçtu. Bu sırada alt yoldan geçen bir kamyonet, hızını arttırarak kendini kurtardı. 6 metre yükseklikten alt yola çakılan kamyondaki sürücü, yaralı halde şoför mahallinde sıkıştı. Sıkışan sürücüyü kurtarmak için kısa sürede olay yerine gelen Sivil Savunma,

112 Acil Servis ve itfaiye ekipleri, çalışma başlattı. Vatandaşların da meraklı gözlerle izlediği kurtarma operasyonu yaklaşık 30 dakika sürdü. Şoför mahallinden çıkarılan sürücü Ali Tan'ın boyun bölgesinde, belinde ve bacağında ciddi kırıklar olduğu ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Tan, olay yerinde bulunan ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayın ardından kamyonetin düştüğü yol, bir müddet trafiğe kapatıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, vatandaşlar aynı bölgede sık sık benzer kazalar yaşandığını söyledi.

(HK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title