Haberler

Mersin'de Tefecilik Yapan 2 Kişi Tutuklandı

Mersin'de, Yüksek Faizle Para Verip, Tehditle Çek-senet ve Gayrimenkul Tapusu Alarak Tefecilik Yaptıkları İleri Sürülen 2 Kişi Tutuklandı.

Mersin'de, yüksek faizle para verip, tehditle çek-senet ve gayrimenkul tapusu alarak tefecilik yaptıkları ileri sürülen 2 kişi tutuklandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, haklarında "tefecilik" yaptıkları iddiasıyla şikayet bulunan M.K.E. ve F.İ. adlı şahıslar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ev, işyeri ve otolarında yapılan aramalarda değişik şahıslardan alındığı tespit edilen 44 adet tapu senedi, 26 adet 128 bin 610 YTL tutarında senet, 3 adet 17 bin 280 YTL tutarında çek, 7 adet tapu senedi fotokopisi, 1 adet noter vekaletnamesi, 1 adet

tabanca ile bu silaha ait mermiler ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi. "Tefecilik ve tehdit" suçlamasıyla adliyeye çıkarılan şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(HK-MT-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title