Haberler

Mersin'de Soba Zehirlenmesi

Mersin'de Maydanoz Tarlasında Çalışan 4 Tarım İşçisi, Gece Yattıkları Naylon Çadırda Isınmak İçin Yaktıkları Odun Sobası ve Tüplü Sobadan Sızan Gazdan Zehirlenerek Hayatını Kaybetti.

Mersin'de maydanoz tarlasında çalışan 4 tarım işçisi, gece yattıkları naylon çadırda ısınmak için yaktıkları odun sobası ve tüplü sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Mersin'in Kazanlı Beldesi Cami Şerif Mahallesi Alibeyli mevkiinde bulunan Esat Güven'e ait maydanoz tarlasında meydana geldi. Tarım işçileri Ahmet Bilgitay (23), İbrahim Sağır (20), Abid Demir (19), Abdullah Demir (23), dün gece sulama borularını döşedikten sonra tarlayı sulamaya başladı. İşlerini bitirdikten sonra yatmak için tarla kenarına naylon çadır kuran tarım işçileri, ısınmak için de odun sobasını ve tüplü sobayı yakıp yattı.

Sabah tarlaya gelen işçilerden Münif Akgül, tarlada kimseyi bulamayınca işçilerin bulunduğu çadıra gitti. Çadırda uyuyan tarım işçilerini uyandırmak isteyen Akgül, şahısların hareket etmediklerini ve öldüklerini fark edince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen savcının incelemesinden sonra cesetler Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

(HK-AB-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title