Haberler

MERSİN'DE PAPATYALAR ÇİÇEK AÇTI

Güncelleme:

MERSİN'de baharın gelişiyle papatyalar çiçek açtı. Papatyaların kapladığı arazilerde bir yandan doğa tutkunları vakit geçirirken, diğer yandan da besiciler sürülerini otlattı.

Akdeniz Bölgesi, bu yıl kış aylarında geçen yıllara göre, daha az yağış alırken, mart sonundan itibaren de havalar ısınmaya başladı. Bununla birlikte nisan yağmurları bölgede zaman zaman etkisini gösterirken doğal güzellikler de ön plana çıkmaya başladı. İlkbaharın başladığı Mersin'de yeşil arazilerin büyük bölümünde papatyalar açmaya başladı. Kentte, özellikle denize kıyısı olan Erdemli, Anamur, Bozyazı ve Silifke ilçelerindeki yeşil alanları beyaz papatyalar süsledi. Bu güzel görüntüleri fırsat bilen doğaseverler de bu bölgelerde vakit geçirip, fotoğraf çekimi yaptı. İlçelerdeki besiciler ise keçi ve koyunlarını otlatmak için yeşil alanlara gelmeye başladı. Mesire alanlarıyla yan yana olan arazileri kaplayan papatyalar, toprağı beyaza bürüdü.

BÖLGEDE PAPATYALAR ARTTI

Papatya ve yeşilliklerin insana huzur verdiğini ve çalışırken mutlu olduklarını kaydeden küçükbaş hayvan yetiştiricisi Alim Gürsoy, yaşadığı Silifke ilçesinde yılın bu dönemi papatyaların toprağı süslediğini söyledi. Bununla birlikte geçen yıldan beri etkisini gösteren pandemiyle doğanın kendini yenilemeye başladığını belirten Gürsoy, 'Bu durum doğaya yaradı. Bölgede papatyaların miktarı önceki yıllara göre arttı' dedi.

Papatya açan tarlalara fotoğraf çekmek için gelen Celal Çay ise manzara eşliğinde vakit geçirmenin huzur verici olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akdeniz Bölgesi Mersin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title