Haberler

Mersin'de Nevruz Ateşi Erken Yandı

Mersin'de, Yaklaşan Nevruz Bayramı'nı Bahane Ederek Ateş Yakıp Başında Toplanan Gruplar, Terör Örgütü Lehine Gösteri Yaptı.

Mersin'de, yaklaşan Nevruz Bayramı'nı bahane ederek ateş yakıp başında toplanan gruplar, terör örgütü lehine gösteri yaptı.

Kurdali Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerindeki boş alanda toplanan kadınlı-erkekli yaklaşık 300 kişilik grup, lastik yakarak etrafında şarkılar eşliğinde halay çekti. Yaklaşan Nevruz Bayramı'nı bahane ederek toplanan kalabalık, bir yandan halay çekerken, bir yandan da zafer işareti yaparak terör örgütü lehine slogan attı. Kalabalığın yanındaki küçük yaştaki çocuklar ise yanan lastiklerin üzerinden atladı. Çevik kuvvet ekiplerinin zırhlı araçlarla olay yerine gelmesine rağmen gösterilerine devam eden kalabalık, polisin uyarılarının ardından dağıldı. Polisin müdahale etmediği kalabalık dağılırken de terör örgütü PKK lehindeki sloganlarına devam etti. Yanan ateşler ise polis panzerlerinden sıkılan suyla söndürüldü. Korsan gösteriler Kurdali, Güneş ve Şevket Sümer mahallelerinde devam ederken, polis bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

(HK-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title