Haberler

Mersin'de Murat Boz Rüzgarı

Mersin'in Silifke ilçesinde "Kaşık yılı" sloganıyla 39.Uluslararası Silifke Kültür Haftası kapsamında konser veren ünlü sanatçı Murat Boz, hayranlarını coşturdu.

Mersin'in Silifke ilçesinde "Kaşık yılı" sloganıyla 39.'su düzenlenen

Uluslararası Silifke Kültür Haftası kapsamında konser veren ünlü sanatçı Murat Boz, hayranlarını coşturdu.

Silifke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede binlerce hayranının karşısına çıkan Murat Boz, söylediği beğenilen parçalarla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Sanatçıya daha yakın olmak isteyen hayranları, sahne ile konser alanı arasında kurulan barikatı aşarak fotoğraf makineleriyle ve cep telefonu kameralarıyla görüntü çekmek için büyük bir uğraş verdi. Konser arasında sahneye gelen Uluslararası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Komitesi ve Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, gecenin sunucusu Yeliz Yeşilmen ile birlikte sanatçıya fotoğrafının olduğu plaket, teşekkür belgesi ve çiçek verdi. Murat Boz, konserine kaldığı yerden devam edip hayranlarını gecenin geç saatlerine kadar coşturdu.

Murat Boz, Silifke'de kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu söyledi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Murat Boz Silifke Mersin Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title