Haberler

Mersin'de Lise Öğrencisi Okul Önünde Bıçaklandı

Mersin'de Bir Lise Öğrencisi, Okul Çıkışında Kimliği Belirlenemeyen Bir Kişi Tarafından Arkadaşlarının Gözü Önünde Karnından Bıçaklanarak Ağır Yaralandı.

Mersin'de bir lise öğrencisi, okul çıkışında kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından arkadaşlarının gözü önünde karnından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Demirtaş Mahallesi'nde bulunan Atatürk Endüstri Meslek Lisesi'nden arkadaşlarıyla birlikte çıkan 9. sınıf öğrencisi S.C. (15), kapının önünde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından karnından bıçaklandı. Kanlar içerisinde yere yığılan öğrenci, bir süre ambulansın gelmesini bekledi. Öğrenciyi bıçaklayan şahıs, herkesin gözü önünde kaçarak kayıplara karışırken, dakikalar sonra olay yerine gelen ambulans tarafından yaralı öğrenciye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Mersin Devlet

Hastanesi'ne kaldırılan S.C., acil servisteki tedavisinin ardından yoğun bakım ünitesine alındı. Öğrencinin sağlık durumunan ciddi olduğu belirtilirken, polis kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Öğrencinin olay yerindeki kanlı çamaşırlarını ve çantasını öğretmeni alırken, öğrenciler de korkulu anlar yaşadı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(ÖT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title