Haberler

Mersin'de İsrail Protestosu (2)

TARSUS'TA DA EYLEM YAPILDIMersin'in Tarsus İlçesi'nde de 12 sivil toplum kuruluşunun üyeleri İsrail'in Mescid-i Aksa uygulamalarını protesto etti.

TARSUS'TA DA EYLEM YAPILDI

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde de 12 sivil toplum kuruluşunun üyeleri İsrail'in Mescid-i Aksa uygulamalarını protesto etti. Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Erdemli İnsanlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yılmaz Alinç, İslam ülkelerindeki kargaşalarda İsrail'in parmağı olduğunu belirterek, " İsrail, Müslümanları katletmeye ve Mescid'i Aksa'da namaz kılınmasına varan engellemeleriyle aşağılık davranışlarına devam etmektedir. Bizler çok iyi bilmekteyiz ki Ortadoğu'da akan bütün kanların, bütün iç çekişme ve savaşların, bütün terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak Allah'ın lanetlediği Siyonist İsrail vardır. Kudüs'ün özgürlüğü ümmetin özgürlüğü demektir" diye konuştu. Basın açıklamasının ardından grup olaysız dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erdemli Tarsus Mersin İsrail Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title