Haberler

Mersin'de Hırsızlık

Mersin'de, Bir Cep Telefonu Bayiine Gelen 2 Hırsız, Dükkan Sahibinin Gözüne Sprey Sıkarak, Dükkandan 4 Adet Cep Telefonu Çaldı.

Mersin'de, bir cep telefonu bayiine gelen 2 hırsız, dükkan sahibinin gözüne sprey sıkarak, dükkandan 4 adet cep telefonu çaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Metropol İş Merkezi'nde cep telefonu satan bir dükkanda meydana geldi. İşletme sahibi Hasan Yavuz (54), işyerini kapatmak üzereyken, dükkanına gelen 2 kişi müşteri gibi davranarak, ellerinde eski bir telefon bulunduğunu ve telefon alıp alamayacağını sordu. İşyeri sahibinin eski telefon satın almadığını belirtmesi üzerine, bu kez raflarda duran bir telefonunun fiyatını soran şahıslar, Hasan Yavuz'un telefonu çıkarmak için arkasını döndüğü sırada yanlarında getirdikleri spreyi çıkararak, Yavuz'un gözüne sıktı. 18-21 yaşlarında olduğu bildirilen şahıslar, tezgahta duran çeşitli markalardaki 4 adet cep telefonunu alarak kaçmaya çalıştı. Telefonları çalan hırsızlarla kısa süre boğuşan işyeri sahibi, elinden hafif yaralanırken, cep telefonu hırsızları kaçmayı başardı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, eşkalleri belirlenen hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

(ÖT-RO-RO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title