Haberler

Mersin'de Halep İçin Gıyabi Cenaze Namazı

–MERSİN'de bir grup, iç savaşın yaşandığı Suriye'nin Halep kentinde yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kılarak, olaylara duyarsız kalan ülkelere tepki gösterdi.

–MERSİN'de bir grup, iç savaşın yaşandığı Suriye'nin Halep kentinde yaşamını yitirenler için gıyabi cenaze namazı kılarak, olaylara duyarsız kalan ülkelere tepki gösterdi. Gıyabi cenaze namazı, Ulu Cami'de kılındı. Namaz sonrası Memur-Sen İl Temsilciliği tarafından organize edilen eyleme sendika üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 'Halep çığlığına sesiz kalma', 'Halep'i açlıktan, insanlığı utançtan kurtar' pankartların açıldığı ve çeşitli dövizlerin açıldığı eylem sırasında Memur-Sen İl Temsilcisi Abdullah Çelik, Srebrenitsa'nın kaderini Halep'in yaşadığını belirterek, "Halep'te insanlık ölüyor. Batı yine üç maymunu oynuyor. Bugün insanları, insanlığın ve bütün insani değerlerin katledildiği kentlerden bir Halep'tir. Terörü konvansiyonel silaha dönüştüren devletlerin, bütün dünyadan yalıtarak katliam yaptığı Halep'te can pazarı yaşanıyor. Maalesef insanlık bu katliamı kanıksamış durumdadır. Dünyayı birçok ülkesinde yaşayanlar bu katliamları kendi surları arkasından bir film izliyormuş gibi seyrediyor" dedi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Memur Sen Suriye Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title