Haberler

Mersin'de 'Fuhşa ve Uyuşturucuya Hayır' Yürüyüşü

Mersin'de Düzenlenen 'Fuhşa ve Uyuşturucuya Hayır' Yürüyüşüne Katılan Gruptaki Bazı Kişiler, Polisi Taşladı

Mersin'de düzenlenen 'Fuhşa ve Uyuşturucuya Hayır' yürüyüşüne katılan gruptaki bazı kişiler, polisi taşladı. Grup, polisin müdahalesiyle dağıtıldı.

Akdeniz Göç-Der tarafından organize edilen ve Şevket Sümer Mahallesi'ndeki Barış Parkı önünden başlayan yürüyüşte, çoğunluğunu kadın ve çocukların oluşturduğu grup, ellerindeki pankartlarla BDP Akdeniz ilçe teşkilatına kadar yürüdü.

BDP'li Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ve BDP İl Başkanı Cihan Yılmaz'ın da katıldığı yürüyüş sırasında Siteler Polis Merkezi çevresinde de yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gözlendi.

Yürüyüş sonrasında BDP ilçe teşkilatı önünde yeniden buluşan ve çoğunluğunu çocukların oluşturduğu bir grup, polise taş attı. Zaman zaman polislerin bulunduğu noktaya doğru maytap atan çocuklar, çöp konteynerleriyle de yola barikat kurmaya çalıştı. Bu sırada çevredeki esnaf kepenk kapattı.

Daha sonra polisin plastik mermi sıkarak dağıtmaya çalıştığı çocuklar, çevredeki vatandaşların da uyarılarıyla ara sokaklara kaçtı.

Polis, Siteler Polis Merkezi önündeki güvenlik önlemlerini sürdürüyor.

(KRM-AG-İC) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title