Haberler

Mersin'de İş Adamı Evinin Önünde Vurularak Öldürüldü! Bir Numaralı Şüpheli Oğlu

Güncelleme:

Mersin'de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan iş adamı yaşamını yitirdi. İş adamının oğlu cinayetin bir numaralı zanlısı olarak aranıyor.

Mersin'de evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan iş adamı yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, iş adamı Mahmut A, evinin bulunduğu merkez Yenişehir ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki siteye girdiği sırada ticari taksiyle gelen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI İNCELEMEYE ALINDI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Mahmut A'nın öldüğünü belirledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

İŞ ADAMININ OĞLU CİNAYET ŞÜPHELİSİ OLARAK ARANIYOR

İnceleme sonucunda, iş adamının oğlu E.A'nın cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla yakalanması için çalışma başlatıldı.

Mahmut A'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Yenişehir 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (22)

GRBMRZ SİVEREK:

Yeme içme yedır içir.sev büyüt okut.katilin olsun hayırsız evlat.allah kimsenin başına getirmesin

27
1
yanıtYanıtla
gulat:

islam deyince laiklerin ödû kopuyor.korktugunuz basiniza gelsin.gelecekte.

6
8
yanıtYanıtla
ömer:

dogru biz cehaletten korkarız , , , siz bilimden

yanıt4
yanıt1
ERTUĞRUL:

Arap dediğin EMEVİ geleneğini İslam diye yutturmaya çalışanlar, Bizler Türküz, Maturidi İslam anlayışımızla geleneklerimiz örflerimiz ve Allah''a bağlılığımız ARAP milleti gibi değildir. Bu yüzden de bu ARAP denen yaratıkların İslam anlayışı bedevi kültürüdür. Bize de Selçuklu''dan beri onu dikte ederler. ''Devlet baba bize Bakmiyiiiir'' in değişik versiyonudur.

4
5
yanıtYanıtla
mehmet kadar:

araplık falan değil mevzuu arapların ne oldugunu biliyoruz anlatmana gerek yok ehli sünnete araplardan daha çok sahip çıkıyoruz. . ama senın gibi iran yetmeleri çıkıyor millete arap benzetmesı yapıyor biz buraya alparslanla geldik onun ve oğlununda en büyük düşmanı HASAN sabbah denen sapıktır. bunuda biliyoruz. . maturidiliğin ne oldugunu bilde konuş önce maturidilik ehli sünnet mezhebidir.

yanıt0
yanıt0
Tilki:

Din ALLAH indir hiç bir milletin değil.... nereli olduğunun onemi yok ....kurallar ortada..uyup uymamak senin iradende.....temiz iş........

yanıt1
yanıt0
kemal akyazı:

türk olmadıgın şurdan belli türkler başka milletleri yanlış yapsada aşağılayan bir millet değildir. eğer öyle olsa idi bu kadar yüce bir topluluk olmazdı. . bin küsür yıldır islamın sancaktarlığı yapan türkler bilmiyormuydu arapların ne oldugunu ama şu hakikat te var arapları kötüleyen biri varsa bilin ki o farisidir yada mezhebiyle farisileşmiş olanlardır. bu kişiler hasan sabbahı da çok sever hasan sabbah dediğin adam selçuklu sultanlarını devlet adamlarını öldürmekten geri kalmayan bir haindir.

yanıt0
yanıt0
ali veli 49-50:

ne alaka haberle.....

yanıt0
yanıt0
Yağız:

Arapların fedakarlığı ve samimiyeti olmasaydı Türk milleti bu gün İslamla kazandığı binlerce değerden ve en önemlisi ebedi saadetten mahrum zillet içinde bir netice yaşayabilirdi. Hasılı Türkiye olarak başta Resulü EKREM (A.S.M) ve sahabeler Arap olduğu için onlara minnet borcumuz var. Cehaletle ve milliyetçi bir zihniyet ile onlara düşmanlık bizi İslamiyetten mahrum edeceği gibi Rabbimizinde razı olmadığı bir durum oluşur. Netice ;Şeytanın kibri onu Cehenneme götürdü,dikkatli ol!

yanıt0
yanıt1
KAYA:

hayırlı evlat

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title