Haberler

Mersin'de Eski Milletvekilinin Dövülmesi

Mersin'de, Eski Milletvekillerinden Dr. Nazım Baş'ın, Evinin Önünde Saldırıya Uğrayarak Dövülmesiyle İlgili Yakalanan Şahıs, "Yağma" Suçlamasıyla Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Mersin'de, eski milletvekillerinden Dr. Nazım Baş'ın, evinin önünde saldırıya uğrayarak dövülmesiyle ilgili yakalanan şahıs, "yağma" suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

2 gün önce Hamidiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Adalet Partisi eski milletvekillerinden Doktor Nazım Baş'ın, evine çıkmak üzere arabasından indiği sırada 2 kişinin saldırısına uğrayarak feci şekilde dövülmesi olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan M.Ö., "yağma" suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın ardından açıklama yapan Baş, saldırının tamamen bir kapkaç girişimi olduğunu söyledi. Olayın adli mercilerce de tespit edildiğini ifade eden Baş, "Kapkaç

şüphelisinin iddia ettiği gibi, olayda şahsi veya ailevi husumet söz konusu değildir. Şüphelinin ne kendisini ne kız kardeşini ne de ailesinden herhangi birini tanımam. Bu şahsı hayatımda ilk kez gördüm ve tanımıyorum. Bu olay, basit bir sokak kavgası değil tamamen kapkaç, gasp ve yağma girişimidir" dedi.

(HK-MT-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title