Haberler

Mersin'de, Dershanenin Borçları Nedeniyle Haczedilmesi

Mersin'de, Geçtiğimiz Hafta Borçları Nedeniyle Haczedilen Eski Merkez Pozcu Kültür Dershanesi'nin Mağdur Öğretmen ve Öğrencilerine, Çukurova Sistem Dershanesi Kucak Açtı. Ortada Kalan Öğrenci ve Öğretmenleri Kendi Bünyesine Alan Çukurova Sistem Dershanesi, Sınav Zamanına Kadar Öğrencilere Yardımcı Olma Sözü Verdi.

Mersin'de, geçtiğimiz hafta borçları nedeniyle haczedilen Eski Merkez Pozcu Kültür Dershanesi'nin mağdur öğretmen ve öğrencilerine, Çukurova Sistem Dershanesi kucak açtı. Ortada kalan öğrenci ve öğretmenleri kendi bünyesine alan Çukurova Sistem Dershanesi, sınav zamanına kadar öğrencilere yardımcı olma sözü verdi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Eski Merkez Pozcu Kültür Dershanesi rehber öğretmeni Semire Yazıcı, öğrencilerin ikinci dönem mağdur olmamaları için Mersin'de çeşitli dershanelerle görüşme yaptıklarını belirterek, Çukurova Sistem Dershanesi'nin fiziki yapısı ve güvenilir eğitim-öğretim sistemi uygun olduğu için öğrencileri bu dershaneye yerleştirdiklerini söyledi. Yaşanan bu olaylardan öğrenci, öğretmen ve dershane sektöründe bulunan herkesin ders çıkarması gerektiğini ifade eden Yazıcı, "Aynı durumun diğer dershanelerde yaşanmaması için, dershane işletmecilerini ve kamuoyunu duyarlılığa davet ediyoruz. Ayrıca, öğrencilerin bu kötü zamanında yardımlarını esirgemeyen Çukurova Sistem Dershanesi kurucularına da teşekkür ediyoruz" dedi.

(ÖT-MT-NÇ-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title