Haberler

Mersin'de Aranan 28 Kişi Yakalandı

Mersin'de polis ekiplerince çeşitli suçlara karışan ve hakkında yakalama kararı olan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda, 28 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de polis ekiplerince çeşitli suçlara karışan ve hakkında yakalama kararı olan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonlarda, 28 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, çeşitli suçlara karışan zanlılar ve aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda farklı adreslerde arama, kontrol ve operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyonlarda sıvı veya gaz halindeki enerjinin nakline ait tesislerde hırsızlık ve suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi suçları gerekçesiyle 3 ayrı dosyadan kırmızı bültenle aranıp, hakkında kesinleşmiş 11 yıl hapis cezası bulunan E.K, gözaltına alındı.

Yine ekipler, basit yaralama suçundan 3 yıl 22 gün hükmü bulunan M.Y ile kamu malına zarar vermek suçundan 2 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan F.A, hırsızlık suçundan 2 yıl hapis cezasıyla aranan M.D ve tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurmak suçlarından hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan K.K'yi yakalayarak haklarında yasal işlem yaptı.

Ayrıca, Toroslar ilçesinde meydana gelen hırsızlık ve uyuşturucu madde ticaretiyle ilgili yapılan çalışmalarda 4 kişi gözaltına alındı.

Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda toplamda 28 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title