Haberler

Mersin'de Annelere 60 Bin Çiçek Dağıtıldı

Mersin'de annelere 60 bin çiçek dağıtıldıMERSİN'in merkez Toroslar İlçe Belediye Başkanı Hamit Tuna, Anneler Günü nedeniyle 60 bin çiçek dağıttı.

Mersin'de annelere 60 bin çiçek dağıtıldı

MERSİN'in merkez Toroslar İlçe Belediye Başkanı Hamit Tuna, Anneler Günü nedeniyle 60 bin çiçek dağıttı.

Belediye fidanlığında yetiştirilen 60 bin kadife çiçeğini annelere hediye eden Başkan Hamit Tuna, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Anneler Günü öncesinde Toroslar İlçesi başta olmak üzere il merkezindeki tüm kurum personellerine çiçek gönderilirken, huzurevinde kalan yaşlılara ve vatandaşlara da bizzat Başkan Tuna tarafından dağıtıldı. Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan Kültür Sanat Kaldırımı'nda gerçekleştirilen çiçek dağıtımı sırasında düşüncelerini paylaşan Tuna, "Dünyadaki en güçlü sevgi anne sevgisidir. Annelerin toplumun şekillenmesinde de önemli bir rol üstlenirler. Bizleri yetiştiren, ömür boyu kalbinde bir çocuk olarak gören, 'Cennet Anaların ayakları altındadır' hadisine layık olan tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın gününü kutluyor, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" dedi.

Çiçek takdim edilmesini nazik bir davranış olarak gören annelerden kimisi Başkan Tuna'ya sarılarak teşekkürlerini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Hamit Tuna Toroslar Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title