Haberler

Mersin'de Aniden Başlayan Fırtına Can Aldı

Mersin'de Aniden Çıkan Fırtınaya Denizde Yakalanan Emekli Astsubay Adil Ekinci, Teknede Dengesini Kaybedip Denize Düşerek Boğuldu.

Mersin`de aniden çıkan fırtınaya denizde yakalanan emekli astsubay Adil Ekinci, teknede dengesini kaybedip denize düşerek boğuldu.

4 çocuk babası Adil Ekinci, öğle saatlerinde küçük balıkçı teknesi ile denize açıldı. Bir süre sonra aniden çıkan fırtınaya yakalanan Ekinci, cep telefonuyla Sahil Güvenlik Komutanlığı ile ailesini arayıp, durumu bildirdi. Eşi Fatma ile konuşan Adil Ekinci, ¨Görüşemezsek hakkını helal et. Galiba denizde boğulacağım¨ dedi. Telefon konuşmasından sonra Ekinci`den haber alamayan ailesi, polise haber verdi. Sahil Güvenlik ekipleri, Ekinci`yi bulmak için harekete geçti. Yaklaşık 3 saat botla arama yapan Sahil Güvenlik Komutanlığı`na bağlı ekipler, Ekinci`nin cesedini ulaştı. Fırtına sırasında tekneden dengesini kaybedip, denize düştüğü ve boğulduğu anlaşılan emekli astsubayın cenazesi, ailesine teslim edildi. Eşiyle son kez telefonda konuştuğunu söyleyen Fatma Ekinci, ¨Cep telefonundan arayıp, `Hakkını helal et. Öleceğim` dedi. Daha sonra haber alamadım. Hemen polise haber verdik. Ancak cansız bedenini getirdiler¨ dedi.

Fırtınaya denizde yakalanan başka bir kayıktaki iki kişi ise dalgaların arasında kalan küçüçük kayıkta yaşama tutunmaya başardı. Balık avlamak için denize açılan iki vatandaş aniden bastıran yağmur ve fırtana nedeniyle zor anlar yaşadı. Dalgaların arasında ölüm-kalım savaşı yaşayan iki kişi Sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title