Haberler

Mersin Başkan Kocamaz, Çeşme Açtı

Başkan Kocamaz, çeşme açtıMERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, adının verildiği çeşmenin açılışını yaptı.

Başkan Kocamaz, çeşme açtı

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, adının verildiği çeşmenin açılışını yaptı.

Erdemli İlçesi Ayaş Mahallesi Çanakçı mevkiinde gerçekleştirilen açılışa, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın yanı sıra Erdemli Belediye Başkanı MHP'li Mükerrem Tollu, belediye yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Başkan Kocamaz, "Büyükşehir Belediyesi olarak ilçeler ve merkez dahil hiçbir ayrım yapmadan hizmet ulaştırmaya çalışıyoruz. İnsanlarımıza hizmet vermeye ve hayatlarını kolaylaştırmaya gayret ediyoruz. Yıllardır susuzluk çeken bu mahallede susuzluğun giderilmesi bizim neticemizde olmuştur. Bir bir problemleri çözüyoruz"dedi. Erdemli Belediye Başkanı Tollu da, kendilerine verilen emanete sahip çıktıklarını ve halka hizmet götürebilmek adına çabaladıklarını kaydetti. Mahalle Muhtarlığı tarafından verilen yemeğin ardından Burhanettin Kocamaz, Başkan Tollu ile birlikte ismi verilen çeşme için kurdele keserek hizmete açtı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Çanakçı Erdemli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title