Haberler

Mersin Barosu 'Çocuk Kumbarası' Kurdu

Mersin Barosu, ‘Çocuk Kumbarası’ kurdu.

Mersin Barosu, 'Çocuk Kumbarası' kurdu. Kumbarada toplanacak oyuncak, kitap ve giysiler ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak.

Mersin Adliye Sarayı Avukatlar Odası'na kurulan 'Çocuk Kumbarası'nın açılışı, bugün Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen tarafından yapıldı. Baro Başkanı Antmen, baronun Çocuk Hakları Komisyonu tarafından hayata geçirilen kumbaranın açılışı öncesinde bir konuşma yaparak, amaçlarını anlattı. Komisyon üyesi avukatların da hazır bulunduğu açılışta, Mersin Barosu Çocuk Hakları Komisyonu olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası etkinlikleri kapsamında geçen pazar günü Forum Mersin Alışveriş Merkezi'nde bir stant açtıklarını anlatan Antmen, "Bu stantta, ihtiyacı olan ve bu ihtiyaçlarını birer küçük dilek mektubuyla baromuza ileten 45 çocuğumuza bu hediyelerini bir gün içinde topladık. Duyarlı halkımıza ve avukatlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Bugün de devamlı açık olacak bir kumbara açıyoruz. Mersin Barosu'nun bu kumbarası sürekli burada duracak ve Çocuk Hakları Komisyonu'nun bir faaliyeti olarak oyuncaklar, kitaplar ve iyi durumda olan giysileri burada toplayacağız. Çocuk Hakları Komisyonumuz bunları tasnif edecek ve ihtiyacı olan çocuklarımıza iletecek. Biz inanıyoruz ki, dayanışma, birlikte çalışma ve özveriyle altından kalkamayacağımız hiçbir sorun yok" dedi.

Mersin Barosu'nun kadın ve çocuk hakları ihlallerinde hep halkın yanında olduğunu da belirten Antmen, "Çocuk haklarımıza emek veren avukatlarımız sayesinde sürekli olarak çocuklarımızla irtibat halinde kalacağız. Hem onların hak ihlaline uğramalarını engelleyeceğiz hem de karınca kararınca yardımlaşma ve dayanışma duyguları içinde ihtiyaçlarını da bir şekilde karşılamaya çalışacağız. Baroda bir ışık yaktık. Bu tüm toplumumuza yayılır inşallah" diye konuştu.

Antmen ve Çocuk Hakları Komisyonu üyesi avukatlar daha sonra topladıkları oyuncakları 'Çocuk Kumbarası'na atarak, kumbaranın açılışını gerçekleştirdiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alpay Antmen 23 Nisan Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title