Haberler

Mersin: Aranan Şüpheliler, Polisin Düzenlediği Operasyonla Yakalandı

Mersin'de, Polisin Düzenlediği Eş Zamanlı Operasyonlarda Çeşitli Suçlardan Aranan 4 Kişi, 3 Adet Tabancayla Birlikte Yakalandı.

Mersin'de, polisin düzenlediği eş zamanlı operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan 4 kişi, 3 adet tabancayla birlikte yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Mersin'de çeşitli tarihlerde bazı işyerlerini tehdit amaçlı kurşunlamak ve adam yaralama suçlarından aranan şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi. Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü personelinden oluşan yaklaşık 20 kişilik ekiple, 7 ayrı noktaya düzenlenen operasyonda, hakkında 3 ayrı mahkemece yakalama kararı bulunan M.Ç. ile arkadaşları S.B., A.A. ve "Keke" lakaplı A.Z. yakalanarak gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan A.Z.'nin, kendisini polise önce Abdulkadir İpek, ardından Faysal Ekici olarak tanıttığı belirtilirken, bulundukları yerlerde yapılan aramalarda ise 3 adet tabancayla bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildi.

Emniyetteki ifadelerinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından "Cürüm işlemek amacıyla çıkar amaçlı teşekkül oluşturmak, kamu güvenliğini kasten tehlikeye sokmak ve adam yaralamak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title