Haberler

Mersin: Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı Mersin'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, gerçek vatanperverlerin AK Parti kadroları olduğunu belirterek, buna en iyi örneğin Kıbrıs olduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, gerçek vatanperverlerin AK Parti kadroları olduğunu belirterek, buna en iyi örneğin Kıbrıs olduğunu söyledi.

AK Parti Mersin 4. İl Danışma Meclis Toplantısı, Suphi Öner Öğretmenevi'nde yapıldı. Burada konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 5. yaşını kutlayan AK Parti'nin henüz çok yeni bir parti olmasına rağmen iktidarda 4. yılını doldurmasının önemli bir başarı olduğunu vurguladı. 3 Kasım 2002 tarihinden sonra Türkiye'de hiçbir şeyin eskisi olmadığını ifade eden Yazıcı, devrim niteliğinde icraatlar yaptıklarını belirterek, hizmet etmek için iktidar olduklarını söyledi.

Konuşmasında Türkiye'nin dış politikası, Lübnan ve Kıbrıs'a da değinen Yazıcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dış politikada izledi yol ve duruşunun memnuniyet verici olduğunu ifade etti. Yazıcı, "Kıbrıs'ta Türkiye'nin menfaatlerini en üst seviyede koruduk ve soruna çözüm yolu aradık. Kıbrıs'ta çözümden yana olmayan biz değil Rumlardır. Bunu biz söyledik. İzlediğimiz akılcı politika ile söyledik. Ama birileri çıkıyor, bütün bunlara rağmen vatanperverlikten söz ediyor. Bu sözü sıkça ağzına alanlar bilsinler ki vatanperver olmak sorunları olduğu gibi uzatıp o şekilde dondurmak değil, bunların çözüm yollarını bulmak, bunlara çözüm yolları bulmaktır. Vatanperverlik öyle olur. Gerçek vatanperverler AK Parti kadrolarıdır. Bunun son örneği de Kıbrıs'tır" dedi.

İsrail'in saldırısı altındaki Lübnan'da yaşanan olaylara da değinen Yazıcı, "Yanı başımızda vahim olaylar yaşanıyor Kadınlar çocuklar öldürülüyor. Silahlı güç kullanmayanlar öldürülüyor. Bu noktada en net duruşu bütün dünya içinde gösteren tek ülkeyiz. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile yaptığı görüşmede, Lübnan'da yaşanan olayların nasıl çözülmesi gerektiğini anlattı. Ve konuşmasının sonunda bu konuyu sık sık görüşmeleri gerektiğini belirtti" diye konuştu.

AK Parti'nin başarısının ardında yatan temel nedenin 'millet sevgisi' ve 'Türkiye sevdası' olduğunu anlatan Yazıcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sevgiden yoksun hiçbir projenin başarı kaynağı yoktur. Siz bu milleti sevmiyorsanız halka hizmeti, hakka hizmet olarak düşünmüyorsanız söylersiniz ama sonunu getiremezsiniz."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti. Toplantıya AK Parti Mersin Milletvekilleri Ali Er, Saffet Benli, Mustafa Eyiceoğlu, Ömer İnan, il, ilçe ve belde başkanları ile partililer katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title