Haberler

Mersin Adana'da Çifte Kadın Cinayeti

Adana'da çifte kadın cinayeti (5) ANNE İLE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından 7 çocuk annesi Semire Balık ile kızı Ayşe Işık'ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi.

Adana'da çifte kadın cinayeti (5)

ANNE İLE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından 7 çocuk annesi Semire Balık ile kızı Ayşe Işık'ın cenazeleri yakınlarına teslim edildi. Adana merkez Küçükoba Mezarlığı'na götürülen anne ile kızının cenazeleri yan yana açılan mezarlarda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kızı Semire ile torunu Ayşe'nin cenazesini teslim alan anne Leman Balık da Adli Tıp Kurumu'nda, eski damadının kızına yıllarca şiddet uyguladığını, eski damadı ile kızı arasında mal paylaşımı davası olduğunu, bugün keşif yapılacağını, cinayetin bu yüzden işlenmiş olabileceğini de ileri sürdü.

AYŞE, EŞİNDEN 9 MART'TA ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Bu arada polis, Semire Balık ile kızı Ayşe Işık'ın birlikte yaşadığı belirlenen Mersin'in Erdemli İlçesi'nin Merkez Mahallesi'ndeki evlerinde inceleme yaptı. Eve gelen polisler, dış kapının kilidinin kırıldığı ve eve zorla girildiğini belirledi. Katil zanlısı olarak aranan eski eş Hüseyin Balık'ın zorla girdiği evden eski eşi ile kızını kaçırıp götürdüğü otoyolda öldürdüğü üzerinde duruluyor. Ayrıca evi 2 ay önce kiraladığı belirlenen annesi ile birlikte yaşayan Ayşe Işık'ın da 9 Mart'ta Erdemli İlçesi Emniyet Müdürlüğü'ne giderek eşi Metin Işık ile kardeşi Abdullah Balık'ın kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri sürüp şikayetçi olduğu ortaya çıktı. Ayşe Işık'ın Metin Işık ile kaçarak evlendiği, aralarındaki geçimsizlik nedeniyle evini terk edip annesiyle birlikte kiraladıkları evde yaşadıklarını öğrenildi.

DİĞER KIZI DA KAYIP

Öte yandan Semire Balık'ın Mersin'in Erdemli İlçesi'nde oturan ve Davut Demirkıran ile evli olan kızı Sibel Demirkıran'ın da bugün ortadan kaybolduğu ileri sürüldü. Polisin yaptığı araştırmada Davut Demirkıran ile eşi Sibel Demirkıran'a ulaşılamadı. Sibel'in annesi ile kız kardeşine ev kiralamasında yardımcı olduğu öğrenildi. Sibel'in de ortadan kaybolması nedeniyle öldürülmüş olma ihtimalini de gündeme getirdi. Polis, çalışmasını bu yönde sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adli Tıp Kurumu Ayşe Işık Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title