Haberler

Merkez Belediye Başkanı Dişli, Partili Bayanlarla Bir Araya Geldi

Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı'na Katıldı. Dişli, Türkiye'nin Kaybedecek Zamanının Olmadığını Söyledi.

Adapazarı Merkez Belediye Başkanı Süleyman Dişli, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Dişli, Türkiye'nin kaybedecek zamanının olmadığını söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısının bir bölümüne konuk olarak katılan Başkan Süleyman Dişli, AK Parti İktidarı'nın ülkeye ve Sakarya'ya yönelik hizmetlerinin daha fazla konuşulması ve değerlendirilmesine gerek duyduğunu belirtti.

Az parayla nitelikli ve kalıcı hizmetlerin yapıldığına dikkat çeken Süleyman Dişli, "Bir taraftan büyük borçları ödeyeceksiniz, bir taraftan da büyük yatırımlar yapacaksınız. İşte sizin farkınız bu. Özellikle kadın kollarının gerek şehirde, gerekse de ülke genelinde yapılan bu hizmet seferberliğini her kesime yayması, halkı bilinçlendirmesi lazım" dedi.

Sakarya'ya 130 trilyonluk kalıcı hizmetler kazandırıldığını belirterek, "Bu hizmetler bu iktidarın oluşturduğu istikrar ve büyümeyle hayata geçirildi. Biz göreve geldiğimizde bütçemizin yarısını çöp ve temizlik hizmetine yetirebiliyorduk. O dönemler 11 trilyon bütçemiz vardı, şimdi ise 30 trilyon. Bu yıl sonunda da 37 trilyona ulaşmayı hedefliyoruz. Bunlar gerçekleştirdiğimiz bütçeler, hayali, arzu edilenler değil. Ayrıca 130 trilyon da bütçe dışı yatırım yaptık. Kimsenin cesaret edemediği toplu konut hamlesini Sakarya'ya kazandırdık. 720 dairelik Korukent'i bir yılda, şu an yapımına devam ettiğimiz 500 konutluk İdeal Kenti de 10 ayda tamamlıyoruz. Ayrıca Nikah Sarayı, Çark Deresinin yanındaki Adasporyum ve Orhan Cami'nin yanındaki Kültür Merkezi'ni de tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Şengül Morgül ise, şehre yaptığı hizmetlerden dolayı Süleyman Dişli'ye teşekkür ederken, kadın kolları olarak organize bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

(HA-AK) 21.05.2008 16:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title