Haberler
Güncelleme:

Merkez Bankası'nın yıl sonu anketinde dolar tahmini yükseldi

Dolardaki yükseliş devam ederken Merkez Bankası beklenti anketine göre yıl sonu dolar beklentisi bir önceki anket döneminde 7,02 TL iken, bu anket döneminde 7,34 TL'ye yükseldi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (50)

Bitaat kültürü ezilmişliktir:

Bakalım doğal gaz bu sene indirimli olacak mı hani dolarla işimiz yok ya! indirim yapılır artık..

51
0
yanıtYanıtla
Düşünen deli:

Dolarla mı maaş alıyorsun :)) yok yavrum TÜİK verisi artışına göre..

40
2
yanıtYanıtla
.........:

OLSUN BİZİM MAAŞIMIZ DOLARLA DEĞİL Kİ

36
3
yanıtYanıtla
Haktan:

Dış güçler Türkiye batsın bitsin diye herşeyi yapıyolar Ama sabır elbet köprüyü geçicek ülkemiz

0
38
yanıtYanıtla
YARADANDAN:

HELE Bİ ANLAT DA DİNLEYEK KARDEŞ . BU DIŞ GÜÇLER KİMLERMİŞ ? BİZE GAREZLERİ NE İMİŞ , NASIL EDİYORLAR DA DOLARI YÜKSELTİYORLAR . . . . . . HELE ANLAT

yanıt48
yanıt1
Dış güçler. D:

Dış güçlerin bundan haberi var mı. D sen herhal de amariga telefon açıyo dolar Türkiye ye 7 den verin mi diyo sanıyorsun. D

yanıt0
yanıt0
LePaRa Paund imPARAtor:

OKULLARIMIZDA BİLİM DEĞİL DİN ÖĞRETTİĞİMİZ SÜRECE ÜRETEN DEĞİL TÜKETEN ÜLKE OLDUĞUMUZ SÜRECE DOLARIN UZAYA KADAR GİDERİ VAR. OKULLAR Bilim YUVASI Olmalı DİNİ EĞİTİMİ AİLELER EVDE VERSİN.

23
12
yanıtYanıtla
le le lo lo:

kafana meteor mü düştü?şimdiye kadar din dersleri yoktu uçuyorduk değil mi?teknolojimiz süperdi değil mi. din desleri başladı, dindarlar yurtsever vatandaşlar el attı türkite şimdi şaha kalktı. din derslerinin verildiği dönemlerde ihalar sihalar, gemiler, helikopterlerimiz tankımız oldu, pardonda bu eserleri dindar yurtysever vatandaşlarımız yaptı. din sizi niye rahatsız ediyor. sizde dinsiz olarak bir şeyler yapın

yanıt16
yanıt21
DELİDİR AMA!:

LE LE LO LO , Cumhuriyet tarihini araştırırsan emin ol suratın patlıcan moruna dönecektir . . . Senden önce bu millet tayyare yapmaya başlamış , araba yapmaya kalkışmış . . . DERSİNE İYİ ÇALIŞ , melemeyi bırak . . .

yanıt21
yanıt7
vahdet yavuz:

Din bilimi teşvik eder.Uzaya gitti de,böyle bir projede yer aldında dinin bir kuralı mı ayağına dolaştı.Türkiyede yapılanlar din adına yapılmıyor ki..

yanıt4
yanıt4
keçilerin bile ahı var:

Nasrettin hoca kıtlık zamanında her gün keçisinin yemini azalttıkça azaltmış ve bir gün bakar keçi ölmüş , hoca keçiye bakmış ve şöyle demiş ah garibim birazdaha dayansaydın alışıcak, aç ve susuz yaşıycaktın.

28
4
yanıtYanıtla
Haci:

Koyun olsaydi herseye alisirdi...ornegi cok bizde

yanıt12
yanıt1
TÜİK tahmin yapsın:

Bindik bi alamete gedeyoz gıyamete Amaniey...

28
0
yanıtYanıtla
mutasyon geçirmiş yılan:

istesen 100 lira olsun. bu vatanı böldürmeyeceğiz. .

1
26
yanıtYanıtla
The:

Zaten 7. 34 siz ona 7.90 deyin

26
1
yanıtYanıtla
MB bağımsız olmadığı için:

Serbest piyasa diye birşey de kalmadı ,dövize baskı faize yasak diye diye günden güne eriyen bütçe ,sonu nereye dayanır kimsenin fikri de yok.

26
1
yanıtYanıtla
merkez banaksı saf mı ya:

dolar zaten 7. 40. hangi borsayı takip ediyo bunlar. o kadar okul okuyup bu sonuca mı varmışlar. saftirikler

26
1
yanıtYanıtla
Yaşa:

Çok yaşa kardeş

yanıt6
yanıt1
TMM:

Türkiye her yerden baski yiyor. Maşallah ximdik ayaktayiz.Allah ülkemizi fesatlardan hainlerden korusun. Gerisi zamanla düzelir. Ecevit krizinde bile bu kadar yaygara koparilmadi.

4
22
yanıtYanıtla
Evet:

O krizde esnaf arkadaş yazar kasa atmıştı Rahmetli Ecevit e adama hiç bir şey olmamıştı yiyorsa atsana değil yazarkasa tivit atanı kucaklıyorlar sıkıca o zaman demokrasi vardı anlayış vardı nerdeee şimdi

yanıt2
yanıt1
ÇUKUROVALI:

Koooossss koca maliye bakanı küçücük bir çocuğun dahi kurmayacağı cümleyi kurarsa , olacağı bu . . . doların çıkışını , yazı mı tura mı diyerek belirleriz

23
1
yanıtYanıtla
Yani:

Dolarla mı maaş alıyorsun kardeş?

yanıt9
yanıt3
ÇUKUROVALI''DAN YANİ KARDEŞE:

Ne kadar saçma değil mi ? '' Dolarla mı maaş alıyorsun ? '' Yok , trampa usulü ile iş yapıyorum (!) Fındık verip fındıklı çikolata alıyorum . . . . Başımı iki elim arasına alıp , sayın bakanımız şöyle mi dedi acaba diyorum olmuyor . Böyle mi dedi acaba diyorum yine olmuyor . Baktım sigortalar yanacak düşünmez oldum YANİ kardeş

yanıt13
yanıt0
ÇOK BİLMİŞ KIZ ASLI:

OKULLARIMIZDA BİLİM DEĞİL DİN ÖĞRETTİĞİMİZ SÜRECE ÜRETEN DEĞİL TÜKETEN ÜLKE OLDUĞUMUZ SÜRECE DOLARIN UZAYA KADAR GİDERİ VAR. OKULLAR BİLİM ÖĞRENME YERİDİR DİNİ EĞİTİMİ AİLELER EVDE VERSİN.

12
11
yanıtYanıtla
ÇOK BİLMİŞ:

Aile dinden bi haber olunca senin gibi din düşmanları türüyor. Uzaya çıkıyordun da dini inancın mı engel oldu? Memleketin gelecek yıllarını düşündükçe kahroluyorum. Yazık!

yanıt4
yanıt13
Haci:

Enteresan olanda bu zaten din ogrenen hirsiz sahtekar oluyor.din sogirlari gutmek icin iyi yontemdir ....bunu unutma bilim bilen birini kandiramazsin bak cok bimlmis gibi sigirlari yerli ucak goklerde dersen inanir ama okomus birisi sorgular...

yanıt9
yanıt2
Emre:

Okullarda ahlak dersi verilmeli dogru vatandas insan nasil.olunur isin isine din giriyor malum dindarim diyen bu ulkede sahtekar cikiyor ..

yanıt11
yanıt0
DELİDİR AMA!:

ÇOK BİLMİŞ , cübbeli '' O kadar para harcayıp uzaya araştırma için çıkıyorsunuz , harcadığınızın yarsını bana veri ne olduğunu söyleyeyim diyor '' Ne dersin doğrumu ? Uzaya çıkıp masraf etmeyelim başka kaynaklardan mı öğrenelim ?

yanıt0
yanıt0
deve kuşu:

eğer herhangi bir ülkenin büyük rulalar halinde matbaada bastığı kağıt para dünya parası olduysa ne zaman olduğsa ozaman iplerin koptuğu zamandır. ondan sonraki zamanlar ağlama zamanıdır sömürü zamanıdır kölelik zamanıdır.

19
1
yanıtYanıtla
Gakko:

Yalan rüzgarları esiyor gene

17
1
yanıtYanıtla
HÜSEYIN:

DOLAR 10.000.000 Z KUŞAGI BİLMEZ YANİ 10 OLUR 15 E DOĞRU GİDER DEMDİ DEMEYİN

7
9
yanıtYanıtla
68 kuşağı:

Dolar bu millettin, kendi milli benliğini yansıtan ve bu milletin ruhundan doğan Kendi parasına sahip çıkmadığını gösteren bir kanıttır. İthalatta işi olamayan kişilerce veya bankalarca fonlar üzerinden dolar vs. alımı yaparak kuru yükseltme ; kari görünce satma usulüne dayanan ,karşılığında bir şey üretmeyen , para üzerinden para kazanmayı "kar olarak, ,sermaye olarak" gören toplum sebebiyledir. Bir toplum nasılsa öyle yönetilmeyi hak eder sessiz olanlar ve ses çıkarmaya lar da bu toplum içinde kalarak öder.

yanıt2
yanıt1
Koyun:

Yola dewam

11
4
yanıtYanıtla
Kafkass:

Bu açıklamaya anaokulu öğrencisi bile güler

9
5
yanıtYanıtla
PAŞALI:

8 Milyar dünya nüfusu olarak herkes çok şansız insanlarınız öyle bir devlet yöneticilerine denk geldik ki başka zamanın insanları denk gelmez böyle yöneticilere. Dünya da her şey oluyor biyolojik savaşlar, Ekonomi para savaşları, yakıt savaşları, terör desteklemeleri, Her yönetici bir birinin arkasında kuyu kazıyor yüz yüze geldiklerinde candan dost oluyorlar.

10
2
yanıtYanıtla
Onur:

Merkez bankası yakında YTD diye not düşecek

11
1
yanıtYanıtla
haydarr:

bu tahmin şaçmalıklarından bıktık artık tahminle ülkemi yönetilir türkiyede şimdiye kadar hangi tahmin tuttu tahmin ediyorum önümüzdeki sene maaşlara yüzde yüz zam yapılacak ne dersiniz

9
2
yanıtYanıtla
Yani:

Tutarsa sana biat ederler ya kâhin olursun veya sana ermiş derler :D

yanıt1
yanıt1
cahit aydın:

Ayasofya hayalleri bitti döviz hallerde bitecek

2
9
yanıtYanıtla
Her hafta tahmin yeniliyorlar:

Kaç tahmin hakları var acaba?

5
0
yanıtYanıtla
maho-aga:

gitsin yahu sifirlari ataruk düzelir.

5
0
yanıtYanıtla
feee:

Eminim ki yıl sonuna kadar 3-5 kez değiştirir fikrini

3
1
yanıtYanıtla
Efedayı:

Resmi faiz(gerçeği daha yüksek) yüzde 12 iken bankaları zorlayıp yüzde 8 faiz verdirirsen para basıp corona açığını kapatan ABD'' nin ekmeğine yağ sürersin. Kötü günler için bankada biraz para tutmak isteyenler neden eksi 4 faizle TL tutsun ?

3
0
yanıtYanıtla
hak:

Berat milleti vatanı, piyasaları bitiriyor. Reis onu koruma kanunu çıkarıyor. Reis kendine yazık ediyorsun. Nedir seni ona mahkum eden. Milletle haktır, hak ile inatlaşılmaz. Kim ne ederse kendine eder.

3
0
yanıtYanıtla
halk:

Haber konu ile hiçbir alakası, bilgisi olmayanlar için

2
0
yanıtYanıtla
Maho Dayi:

Bu sefer çok pis ters köşe kaldım.

1
0
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Evrupa bizi kıskanıyor

0
0
yanıtYanıtla
Adim ad:

Yıl sonu 8.75 enflasyon yüzde 17

0
0
yanıtYanıtla
A.K.:

Dolar 8 lirayi gecer belki 9 ve 10 lirada olabilir Eger Türkiye disardan borc bulamazsa 15 lirayida bulabilir.500 milyar dolara yaklasan dis borc, cari acik (dis ticaret acigi) ve 2020 yilinda yaklasik 200 milyar liraya voran bütce acigi bu yil icinde ödemesi gereken dis borc 160 milyar dolar 50 milyar dolara yakinda cari acik yani en az 200 milyar dolar lazim bütce acigini icerden borclanabilisin ama 200 milyar dolari disardan bulmak zorunda bulamazlarsa dolar 15 e 20 ye hatta 30 ada cikabilir. Lale devri bitti,üretmeden tüketmenin sonucu bu,parayi betona ve asfalta gömmenin sonucu.Aynisini bizden yirmi yil önce yunanistan da yapti ve batti ,bugün 1 triyon dolar borclari var.Beton ve asfalta katma deger yok .yaparken ekonomi büyüyor hani cumhurbaskaninin dedigi gibi para harcaniyor ya sonra ne üretiyor kac kisi calisiyor. Ama teknolojiye ve tarima yatirim yapilsaydi bugün fazladan kac milyon isyeri olurdu acaba hic düsündünüzmü ve her seyi disardan almazdik cari acigimiz olmazdi bu kadar dolara bagimli olmazdik ama Beton ve asfaltaki rant baska hicbir sektörde yok. BILMEM ANLADINIZMI? ?

0
0
yanıtYanıtla
Helvacı:

Bir sabah uyandınız elinizde Celal Birsen hem de açılmamış halde sonrası malum fantaziyi kendin kur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title