Haberler
Güncelleme:

Merkez Bankası'ndan yükselen dolar için yeni hamle: Swap ihale limitlerini yükseltti

500

Yorumlar (16)

REALİST:

bakalım kaç gün yada kaç saat işe yarayacak insanlar akın akın dolar alıyor kredi çeken dolar alıyor toplum dolarize olmuş durumda buna acilen çözüm bulmak gerekiyor

18
1
yanıtYanıtla
hasan:

bırakın bu hamleleri yaptığınız hamleler işe yaramıyor serbest piyasada döviz alım satımını yasaklayın hepsi bu döviz bak nasıl düşüyormuş görün.

9
7
yanıtYanıtla
Olmadı ))):

Ben olsam dolar rezervinden 10 milyar doları şakkadanak satarım! Şaşırır millet! Arkadan şak bir 10 milyar dolar daha satarım! 20. . . yetmedi! Bir 10 daha! 30. . . Biter zati çil yavrusu gibi dağılır millet. Böyle çok mantıklı değil mi olmaz mı. Olmaz :)))))

4
6
yanıtYanıtla
REALİST:

olsa dükkan senin

yanıt8
yanıt0
sivri:

değişen bir şey olmayacak döviz yükselecek yine her zaman diyorum ne zaman ki işsizlik 5 lere enflasyon 5 lere asgari ücret de 4000 e ihracatta P lere çık2ar o zaman döviz yükselmez gerisi hep kandırmaca milletin elindekiki dövizleri bu şekilde bozdurtamazsınız

4
3
yanıtYanıtla
memet bey:

bu bence amansız bır derde dusmus hastaya ağrı kesıcı vermek gıbı bısey

5
2
yanıtYanıtla
,.,:

SWAP HAMLELERİ TEFECİLERE TESLİM OLMAK DEMEKTİR

6
0
yanıtYanıtla
Ray mali farikito:

Serbest piyasa. Vatandaşa nasıl zarar verdiyse. Devletede Aynı zararı veriyor. Serbest piyasayı kaldırın hepsi düzelir.

6
0
yanıtYanıtla
REALİST:

serbest piyasa, müteahhit işçisi, süresiz nafaka ve rüşveti geçmişte bir siyasetçi başımıza musallat etti

yanıt3
yanıt0
D.G:

Adam simdi elinden geleni yapiyor keske zamininda bunu önünde gecilseydi de esnaf yatirimcilar milettimizde bi kaygi olmasaydi herkez halen deli gibi Dollar Altin Euro aliyor yükselecegini biliyorlar malesef zamanda alinan kararlarin sonucu .... bu duruma TL ne desin !

5
0
yanıtYanıtla
VE DOLAR 1 TL:

OLCAKK

2
3
yanıtYanıtla
ARTI:

SWAP DEMEK YABANCI TEFECİLERE TÜRK LİRANIZI ALSINLAR DIYE YUKSEK FAIZ VERMEK DEMEKTIR. BU MİLLİ SERMAYEDE ZARAR DEMEKTİR

4
0
yanıtYanıtla
Mithat:

Faizi artırarak Swap limitlerini yükselterek dolar kurunu düşüremezsin bu düşüş üç beş günlük suni düşüşten öteye gitmez.Faizle hiç kimsenin abad olamadığı gibi dolar kurunuda düşüremezsin.İsrafın önüne geçilmediği sürece Üretim yapılmadığı sürece tarım hayvancklık iç piyasayı canlandırmadığın sürece bu hamleler boşa çekilmiş kürektir.

3
1
yanıtYanıtla
Kerim:

Yirmi yıldır izlenen politika aynı doları baskila piyasaya müdahale et sonuc kasada para yok kalmadı ne değişti iç borç bittimi dış borç bittimi esnaf rahat bı nefes aldımı asgari ücretli maaşımı arttı mı neymiş dolarla uğraşmak yanlış izlenen politika yanlış yirmi sene sonra bu ülkede değişen bişey olmayacak

1
0
yanıtYanıtla
Laz ziyaa:

Kesinlikle dolara müdahele etmeyeceksin. Ettiğin müdahaleler sayesine kasa boşaldı o paraları üretime fabrika kurmaya harcayacaksın. Önce sağlık sektörü sonra ulaşım sonra yemee içme sektörü bunlar bir anda olmaz. Büyük adamlarla iş birliği şart otomobil yaptıkları gibi.

0
0
yanıtYanıtla
Emektar:

Yolun sonu geliyor Bitti Bitti güzelim memleket Allah yardımcımız olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title