Haberler

    Juventus, Merih için 30 milyon euro istiyor

    Güncelleme:

    İtalyan devi Juventus; Tottenham, Arsenal ve Manchester United'ın istediği Merih Demiral'ın bonservisini 30 milyon euro olarak belirledi.

    İtalya'da Juventus'ta istediği süreleri alamayan ve devre arası transfer döneminde dev takımlarının gözdesi haline gelen Merih Demiral için yeni gelişmeler yaşanıyor. İngiliz basınını haberine göre Tottenham, Arsenal ve Manchester United'ın gündeminde olan Merih Demiral için Juventus, bonservis ücretini belirledi.

    EN CİDDİ ADAY TOTTENHAM

    İtalyan ekibi, Milli futbolcu için en az 30 milyon euro istediğini İngiliz kulüplerine belirledi. Juventus'un Merih'i satmak istememesine rağmen genç futbolcunun daha çok oynamak istediği için ayrılığa izin verebileceği kaydedildi. Premier Lig'de Jose Mourinho'yu göreve getiren Tottenham'ın Merih için en ciddi aday olduğu belirtiliyordu.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    merih demiral Tottenham Juventus İtalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (7)

    .:

    bu adama fenerde asgari ücret teklif ettiler. sonra neden türk futbolu gelişmiyor :D

    24
    0
    yanıtYanıtla
    EMOXX:

    şişirme

    2
    13
    yanıtYanıtla
    Sadio Mane:

    rakam komik net 60 milyon de light çöpüne 85 verilen piyasada merih en az 60 milyon euro

    10
    0
    yanıtYanıtla
    KRAL:

    Türk olduğu için oynatılmıyor italyan ispanyol olsaydı en az 80 isterlerdi ve oynatılardı.

    5
    1
    yanıtYanıtla
    zafer:

    abartın abartın adam daha 1 maç oynamış abartın

    1
    0
    yanıtYanıtla
    CONSINOV:

    Fenerlisin galiba kaçan balık büyük oluyor di mi:)Adam milli takımın banko stoperi, bırak da 20 yaşında bu takımda yedek kalsın kamil.

    yanıt14
    yanıt0
    fenerlihalit:

    neyini abartin ??? 18 milyona almadilarmi sanki cokmu abartili. . . . milan 40a verdi ama juventus vermedi yazin. . . senin futboldan haberin yok herhalde

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title