Haberler

Merhum Başkan Varlıakman Mezarı Başında Anıldı

Manisa’da 2 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Kadir Recep Varlıakman, vefatının 2’inci yılında mezarı başında sendika temsilcileri ve sevenleri tarafından anıldı.

Manisa'da 2 yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Kadir Recep Varlıakman, vefatının 2'inci yılında mezarı başında sendika temsilcileri ve sevenleri tarafından anıldı.

2 yıl önce hayatını kaybeden Türk Eğitim Sen önceki dönem şube başkanlarından Kadir Recep Varlıakman, vefatının 2'inci yıldönümünde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Türk Yerel Hizmet Sen Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Atalay ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle mezarı başında anıldı. Genç, burada yaptığı anma konuşmasında, Türkiye Kamu Sen camiasına büyük emeği olan yaklaşık 18 sene birlikte hizmet ettiklerini belirterek, "Manisa'nın yetiştirmiş olduğu ender sendikacılardan bir tanesidir. Tam bir dava adamıdır. Kimseye boyun eğmeyen, eyvallahı olmayan, davasının sonuna kadar arkasında duran, neredeyse günümüzün 10 saati birlikte geçen bir arkadaşımızdı. Bana göre Manisa Türkiye Kamu Sen camiası onun gidişiyle büyük kayıp yaşadı. Bazı insanlar vardır ki yeri doldurulamaz. Bunlardan birisi de Kadir Recep Varlıakman'dır. Gerçekten bu arkadaşlarımızı burada görmek beni duygulandırdı" diye konuştu. Anma töreninde Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikaların başkanları ve temsilcileri tarafından Varlıakman adına dualar edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ali Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title