Haberler

Merdiven Altı Midye Üretimine Zabıta Baskını

Merdiven altı midye üretimine zabıta baskını Mide bulandıran görüntülere zabıta baskını Antalya'da sağlıksız koşullarda hazırlanıp kirli ve paslı dolaplarda satılmaya hazırlanan 150 kilo midye dolmaya el konulduANTALYA - Antalya'da midye dolma yapılan bir eve operasyon düzenlendi.

Merdiven altı midye üretimine zabıta baskını

Mide bulandıran görüntülere zabıta baskını

Antalya'da sağlıksız koşullarda hazırlanıp kirli ve paslı dolaplarda satılmaya hazırlanan 150 kilo midye dolmaya el konuldu

ANTALYA - Antalya'da midye dolma yapılan bir eve operasyon düzenlendi. Sağlıksız koşullarda üretilip pas içerisindeki dolaplarda muhafaza edilen midye dolmaların görüntüleri, halkın sağlığıyla nasıl oynandığını gözler önüne serdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri uzun süredir sürdürdüğü midye dolma mücadelesine ara vermeden devam ediyor. Son olarak Muratpaşa ilçesindeki bir evde midye dolma üretimi yapıldığı konusunda ihbar alan ekipler, eve operasyon yapılması için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediyesi'ne ait 12 zabıta ekibi, Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri ve polis eşliğinde Yeşilova 1720 sokakta bulunan müstakil eve operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda ekipler merdiven altına konulmuş paslı dolaplarda son derece sağlıksız olduğu gözlenen midye çuvallarını tespit etti. Eşyalara el koymak isteyen ekiplerle, midye dolmayı yaptığı öğrenilen Z. E. ile bazı eşyaların sahibi olduğu öğrenilen F. G. isimli kadınlar arasında gerginlik yaşandı. F. G. isimli kadın, 'Allah belanızı vermesin' diyerek ekiplere tepki gösterirken, el koyulan tüplerle de yemek yaptığını savundu.

Zabıta ekipleri, sağlıksız koşullarda üretilen 150 kilo midye dolma ve yine midye dolma yapımında kullanılan 4 boz dolabı, 4 adet mutfak tüpü, 2 merdaneli çamaşır makinesi ve çok sayıda tencereye el koyarken, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü yetkilileri de midye dolmalarını üreten Z. E.'ye cezai işlem uyguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title