Haberler

Merdiven Altı Krem, Talihsiz Vatandaşın Yüz Derisini Tamamen Yaktı

Güncelleme:

Erzurum'da cilt kuruluğunu gidermek için merdiven altı krem alıp vücuduna süren vatandaşın yüzünün derisi tamamen yandı.

Erzurum'da üniversite öğrencisi, cilt kuruluğunu gidermek için aldığı kremi sürünce yüzünde 2. derece yanık oluştu. Yanık Merkezinde yüzü tamamen sargıya alınan genç, "Merdiven altı kozmetik ürünlerine dikkat edin" uyarısında bulundu.

YÜZÜNÜN YANMAYA BAŞLADIĞINI HİSSETTİ

Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Efekan Yer (22), kullandığı kremin kurbanı oldu. Cilt kuruluğunu gidermek için krem alıp vücuduna süren Yer, bir süre sonra yüzünün yanmaya başladığını fark etti.

HASTANEYE MÜRACAAT ETTİ

Kısa süre sonra yüzünün derisi tamamen yanan ve soyulmaya başlayan Efekan Yer, hastaneye müracaat etti. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezinde tedavi altına alınan ve yüzünde ikinci derece yanık tespit edilen Yer, merdiven altı kozmetik ürünlerine dikkat çağrısında bulundu.

Merdiven Altı Krem, Talihsiz Vatandaşın Yüz Derisini Tamamen Yaktı

"BİLMEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ KULLANMAYIN"

Kendisinin merdiven altı krem kurbanı olduğunu ifade eden Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Efekan Yer, "Araştırmadan, doktor tavsiyesi olmadan bilmediğiniz ürünleri kullanmayın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Üniversitesi Erzurum 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

BİRSEN:

yazık ya şu denetimler daha sık olsa gören duyan ihbar etse biraz duyarlı olsak asla bunlar başımıza gelmez memlekette herkes istediğini yapar oldu ne yasa var ne yasak.

37
0
yanıtYanıtla
FUZASOMI:

YA EVLADIM HEM OKUMUS BIR EDEBIYAT ÖGRENCISI OLARAK NEDEN BÖYLE YERLERDEN OLUR OLMAZ KREMLER ALIYORSUNUZ ECZANELERDEN ALINMASI GEREKENLERI UCUZ DIYE BASKA YERLERDEN ALIRSINIZ SONRASINI GÖRDÜN BE EVLADIM .

4
0
yanıtYanıtla
Ebru:

Ucuzdur var biilleti kardes her ucuz seye belese kanmayin bir dusunun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title