Haberler

Mercedestrophy, 10. Yıla Özel Düzenlenen Görkemli Ödül Töreni

Güncelleme:

Bu yıl 10. yaşını kutlayan "MercedesTrophy" golf turnuvası, 30 – 31 Mayıs tarihlerinde Silivri Klassis Golf & Country Club'ta gerçekleşti.

Mercedes-Benz Türk'ün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de golf sporunun gelişmesine destek olmak amacıyla 2006 yılından bu yana düzenlediği "MercedesTrophy" golf turnuvası, bu yıl 10. yaşını 30 - 31 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen turnuva ile kutladı. İstanbul Golf Kulübü işbirliği ile Silivri Klassis Golf & Country Club'ta iki gün süren turnuvada, 180'den fazla golf tutkunu şampiyonluk için yarıştı.

Miniklere büyük destek

Tüm konukların keyifli bir hafta sonu geçirdiği "MercedesTrophy" kapsamında bu yıl ilk kez "Minikler Turnuvası" düzenlendi. 07–12 yaş grubundaki genç golf sporcularının katıldığı turnuva kapsamında "MercedesTrophy" katılımcılarına ise bu tutkuyu gelecek nesillere aktarma fırsatı sunuldu. Bu çerçevede dileyen yarışmacılar, "Minikler Turnuvası"na katılan geleceğin yıldızlarına İstanbul Golf Kulübü Eğitim Merkezi'nde yarım günlük eğitim hediye ederek unutulmaz bir deneyim yaşamalarına katkıda bulundular.

10. yıl şerefine görkemli ödül töreni

"MercedesTrophy"nin 10. yılı şerefine özel Bağlarbaşı Mecid Efendi Av Köşkü'nde görkemli bir ödül töreni düzenlendi. İstanbul Golf Kulübü Başkanı Mustafa Koç gibi seçkin konukların katıldığı organizasyonda dereceye giren isimlere ödüllerini Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Şükrü Bekdikhan, Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama Müdürü Engin Bilgün, İstanbul Golf Kulübü Başkan Yardımcısı Nuri Conker ile İstanbul Golf Kulübü Kaptanı Nuzhet Atabek takdim etti.

Şampiyonlar Almanya ve İskoçya'da Türkiye'yi temsil edecek

Mercedes-Benz Türk'ün, golf sporunu yaygınlaştırma hedefiyle düzenlediği "MercedesTrophy"de önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da dereceye giren oyuncular, dünya finalinde Türkiye'yi temsil edecekler. MercedesTrophy 2015'te erkekler A kategorisi birincisi Hasan Karagöz, erkekler B kategorisi birincisi Polat Çelikkan ve bayanlar A kategorisinin birincisi İlkin Durukan, 01 – 06 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek MercedesTrophy Grand Final'de Türkiye'yi temsilen yarışacaklar.

Ayrıca, "Nearest to the Line" kategorisi birincisi Bertan Gürkan ise 15 – 20 Temmuz tarihleri arasında İskoçya'da gerçekleştirilecek dünyanın en önemli turnuvalardan "Open Championship"e katılma fırsatı yakalayacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz İstanbul Türkiye Silivri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title