Haberler

"Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali" Sona Erdi

Güncelleme:

Festivale AS Roma'da oynayan genç ve başarılı futbolcu Salih Uçan, ünlü sinema sanatçısı Hatice Aslan, manken Merve Büyüksaraç ve Elif Ece Uzun da katıldı.

Bozcaada'yı adeta bir festival adasına çeviren "Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali"ne ünlü isimler de renk kattı. AS Roma'da oynayan genç futbolcu Salih Uçan, ünlü sinema sanatçısı Hatice Aslan, manken Merve Büyüksaraç ve Elif Ece Uzun olmak üzere "Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali"ne katılan ünlü isimler, etkinlik süresince düzenlenen aktivitelere katılarak keyifli vakit geçirdi.

Türkiye'nin en yeni kiteboard spot'ı "Mercedes-Benz Kite Lounge"

Festivalle birlikte Mercedes-Benz Türk, kiteboard severler ve meraklılarına hizmet vermek üzere "Mercedes-Benz Kite Lounge"un kapılarını da Çayır Plajı'nda açtı. 2015 yaz sezonu boyunca tecrübeli kiteboard eğitmenleri eşliğinde bu heyecanlı spor dalını deneme fırsatı bulacak Bozcaada ziyaretçileri ve ünlü isimler, Türkiye'nin en yeni kiteboard spot'unda vakit geçirecekler.

Redbull sporcusu Ruben Lenten rüzgarı esti

"Uçan Hollandalı" ünvanına sahip, dünyanın önde gelen kiteboard riderlarından Redbull sporcusu Ruben Lenten, etkinlik kapsamında "Mercedes-Benz Kite Lounge" misafirlerine önemli başarılara imza attığı kiteboard sporuyla ilgili pratik bilgileri uygulamalı olarak aktardı.

Hatice Aslan, "Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali"nin tadını çıkardı

Ünlü sinema sanatçısı Hatice Aslan, "Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali" süresince düzenlenen aktivitelere katılarak keyifli vakit geçirdi. "Mercedes-Benz Kite Lounge"un konumlandığı Çayır Plajı'nda katılımcıların board üzerinde kürek çekerek yarıştığı "Sup Race 2015"te (Stand Up Paddle 2015) jüri özel ödülüne layık görülen Hatice Aslan, plaketini Bozcaada Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz'dan aldı. Hatice Aslan ayrıca, dünyaca ünlü Redbull sporcusu Ruben Lenten'den de kiteboard dersi almayı ihmal etmedi. Redbull sporcusu, Ruben Lenten, Hatice Aslan'a kiteboard paraşütünün nasıl kullanılacağının tekniğini gösterdi.

SUP Race 2015'te Salih Uçan ikincilik aldı

AS Roma'da futbol oynayan Türk milli futbolcu Salih Uçan da "Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali"ne katılan ünlü isimler arasındaydı. Etkinlikte de spordan uzak kalmayan Salih Uçan, SUP Race 2015'de (Stand Up Paddle) yarışarak diğer rakiplerini geride bırakarak ikincilik madalyasını kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz Hatice Aslan Salih Uçan Bozcaada Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title