Haberler

Meram'da Açık Havada Sinema Keyfi

Güncelleme:

Meram Belediyesi tarafından ramazan ayında başlatılan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açık hava sinema etkinlikleri sürüyor.

7 Temmuz Cuma günü Saat 21:30'da senaristliğini ve yönetmenliğini Çağan Irmak'ın yaptığı, en iyi Türk drama filmleri arasında gösterilen "Babam ve Oğlum" adlı film izlenecek. Altuncan Hatun Aile Merkezi'nin terasında Keyf-i Bahçe'de ücretsiz izlenecek filmin koltuk rezervasyonu için 324 11 20 no'lu telefonla irtibata geçilmesi gerekiyor. 2005 yılında vizyona giren ve en iyi Türk filmleri arasında gösterilen 'Babam ve Oğlum' adlı filmde Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Hümeyra, Şerif Sezer, Yetkin Dikinciler ve Binnur Kaya rol alıyor.

KEYF-İ BAHÇE'DE 'BABAM VE OĞLUM' İZLENECEK

Meram Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilmesi planlanan Açık Hava Sinema etkinliklerinde birbirinden güzel yerli ve yabancı aile filmleri izleyici ile buluşturulmaya devam edecek

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meram Belediyesi Çağan Irmak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title