Haberler

Meral Akşener, Bayrampaşa'da Konuştu

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Burada İstanbul gibi bir şehirde kendi çocukları trilyonlarla oynarken bizim 4 yıllık üniversite mezunu gençlerimiz fakirliğe mahkum edilmişse bu düzen değişmelidir.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Burada İstanbul gibi bir şehirde kendi çocukları trilyonlarla oynarken bizim 4 yıllık üniversite mezunu gençlerimiz fakirliğe mahkum edilmişse bu düzen değişmelidir. Bir devlet gencine iş vermek zorundadır" dedi.

"EN BÜYÜK SURİYELİ ŞEHRİ İSTANBUL"

Meral Akşener, Bayrampaşa mitinginde konuştu.

Suriyeliler ilgili konuşan Akşener, "Gitti önüne gelenin iç işlerine karıştı. 4 milyon Suriyeli ülkemize geldi. En büyük Suriyeli şehri İstanbul şu anda. Suriyeli kardeşlerimize laf etmiyorum. Cumhurbaşkanı seçilir seçilmez ilk işim Suriyeli kardeşlerimizi sağ ve esenlik içerisinde Suriye'ye geri göndermek olacak" dedi.

KANALİSTANBUL PROJESİNİ ELEŞTİRDİ

Kanalİstanbul projesine değinen Akşener, "65 milyar dolar para harcanacak. Bu 65 milyar doları yatırdıktan sonra yıllık Türkiye'ye Kanalistanbul'un getirisi ne olacak? Okluk Koyu'nda 50 bin ağaç kestiler. Bir devlet büyük projeleri kendi yapar. İstanbul 2 köprüyü bilir. Birini Özal, birini Demirel yaptı. Siz öbür köprüleri devlet yaptı millet için. O köprülerden kaç liraya geçiyorsunuz? Şehir hastanelerinde müşteri garantisi. ya hasta olacaksınız hasta olmazsanız parasını ödeyeceksiniz. Siz parasını ödüyorsunuz yandan müteahhit.." ifadelerini kullandı.

"YALAN KONUŞMAMAK EZİKLİK MİDİR?"

Akşener konuşmasını şöyle sürdürdü: TİKA meselesinin Erdoğan tarafından neden dile getirildiğini anlamadım. TİKA'yı inceledik yıllık 8 milyar dolar para harcıyor. Ne yapmış söyleyeyim. Kolombiya'da okul yapmış. Ergene Çayı kokuyor. Sudan'ın bilmem ne adasını restore ediyor. 8 milyar dolar 36 milyar Türk lirası yapıyor. MİT'in kaynak bütçesi 2.3, TRT 2,5, Sağlık Bakanlığı'nın 38 milyar, MEB'in 92 milyar Türk Lirası. TİKA'nınki 36 milyar Türk Lirası. Bu nasıl bir yalan dolandır? Allah'ın izniyle hepsini düzeltmek boynumuzun borcu olsun. Bir hanım aday çıktı. Bize 'Ezik' dedi. Elektrik parasını zamanında ödemek eziklik midir? Yalan konuşmamak eziklik midir? Çocuğunu okutmak eziklik midir?" - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Meral Akşener Bayrampaşa İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title